Yoklamaya gelecek olan erlerin yanlarında bulundurmaları gereken evraklar aşağıda belirtildiği şekilde olması gerekmektedir. 

Nüfus hüviyet cüzdanınızı, 2 adet fotoğrafınızı, Öğrenim durumunuzu gösterir belgenin aslı ve fotokopisini, Verem savaş taraması sonuç belgesi,Meslek veya sanatınıza ait belgeleri, Sporcu lisansınızı, Sürücü belgenizin aslı ve fotokopisini mutlaka yanınızda bulundurunuz.

Son yoklama sırasında sağlık durumunuzun tam olarak tespit edilebilmesi için varsa önceki yıllarda geçirmiş olduğunuz hastalıklara ait tedavi belgeleri ile raporlarınızı yanınızda bulundurunuz ve muayene sırasında durumunuzu tabiplere mutlaka bildiriniz.
Ayrıca Yeni düzenlemeler sonrasında askerlik durumlarını internet üzerinden online olarak e-devlet sistemin den askerlik sorgulamasını yapmak isteyen kişiler, bizzat kendileri ptt şubesine giderek tc kimlik bilgileri ile e-devlet şifreleri almaları gerekmektedir. Ptt şubelerinden aldıkları e-devlet şifreleri ile bağlı bulunan web sayfasın dan askerlik e-sorgulama linkinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler.
Kapsamlı bilgi ve dokümanlara bağlı bulunduğumuz Hendek Askerlik Şubesine  9 Eylül Cuma tarihine kadar gelerek yoklama işmeerini yapmaları gerekmektedir. Yoklamaya gelecek olan erlerin evraklarının tam ve eksiksiz olmaları gerekmektedir. 

Hendek Askerlik Şubesi İletişim bilgileri 

Tel: 0264 614 60 74
Fax : 0264 614 89 52