21 Ülke´den 53 Kulüp 700 sporcunun katılacağı BASEL OPEN Karate Turnuva´sına Hendek Belediyesi Karate Kulübü 17 sporcu ile katılacak.
Geçtiğimiz yıl BASEL OPEN Karate Turnuvası´na damgasını vuran Hendek Belediyesi Karate Kulübü 17 sporcu ve Antrenör Nurkan Kayacık ile birlikte İsviçre BASEL OPEN Karate turnuvasına katılacak.
Hendek Belediyesi Karate takımından İrem Durmaz, Simay Durmaz, Zeynep Durmaz, İremnur Çelik, Merve Safa, Hülya Altun, Aydan Başkurt, Yasemin Alkan, Alper Yazıcı, Abdulhamit Yavuz, Mert Sağlam,Ömer Beden,Öner Beden,Osman Nuri Çelik, Bilal Sarıoğlu, Nezir Borozancı, Elyesa Sevindik turnuvaya katılacaklar. 
Antrenör Nurkan Kayacık " Geçtiğimiz yıl BASEL OPEN´de başarılı bir performans sergiledik.Bu yıl ise tamamen değişik bir kadro ile turnuvaya gidiyoruz.Bu yıl katılacak olan sporcularımız daha genç ,tecrübe kazanmaları açısından da bu turnuva iyi olacak.Bu yılda İsviçre´den başarılı bir şekilde döneceğimize inanıyorum" dedi.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci "İsviçre´ye giden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek sporculara başarılar diledi.