Hendek Rekor spor akademileri hazırlık kursu sporcuları Sakarya BESYO sınavlarında kızlarda Yüksel Topçu 37.83 sn ile birinci olarak girerken erkeklerde Metehan  Kurt 30.93 sn’lik derecesi ile yine rekor kırdı. 

Hendek Rekor, Sakarya BESYO öğretmenlik bölümüne 19, diğer bölümlere 31 öğrenci yerleştirdi. Bu yıl Türkiye’deki spor akdemilerine toplam 75 öğrenci veren Hendekli antrenörler Sefer Sarı ve Murat Yiğit bu öğrencilerin 50’sinin öğretmenlik bölümünü kazandıklarını söyledi. Sarı ve Yiğit, başarılarının sadece Sakarya ile sınırlı kalmadığını ifade ederek Marmara Spor Akademisi, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Spor Akademisi, Eskişehir Üniversitesi Spor Akademisi birincilerinin de kendi öğrencileri olduğunu ve bundan gurur duyduklarını belirtti. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin öğrencisi olan Sefer Sarı ve Murat Yiğit spor akademilerine çok sayıda Hendekli ve Sakaryalı sporcunun sınavlarda derece yaparak yerleştiğini söyleyerek, bu başarının tohumlarını Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin attığını söylediler.
Hendekli Sporcular

Sarı ve Yiğit, “Başarılarımızda en büyük pay Başkanımıza aittir. Hendek’te ve Sakarya’da spora ve sporcuya verdiği destek tüm Türkiye tarafından bilinen Başkanımız Sayın İnci’ye desteklerinden dolayı tüm akademisyenler olarak teşekkür ediyoruz.”dedi.

Hendek Spor da rekor kırıyor

Hendek de sporcular rekor kırıyor