Konya´da yapılan Dünya Karate Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları Nurcan Çiçek ve Büşra Tosun, Milli takım´a seçildi. İki sporcuda Kuşadası´nda 15-25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan milli takım kampına katılacaklar. 
Konya´da yapılan Dünya Karate Şampiyonası Milli Takım seçmelerine Hendek Belediyesi Karate Takımı damgasını vurdu. Hendek Belediyesi adına seçmelere katılan Nurcan Çiçek ve Büşra Tosun seçmeleri geçerek Milli Takım´a seçildi. İki sporcu da Malezya´da 11-14 Ekim tarihlerinde yapılacak Dünya Ümit Genç 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.. Büşra Tosun ve Nurcan Çiçek 15-25 Ağustos tarihleri arasında Kuşadası´nda yapılacak Milli Takım kampına katılarak 3-5 Eylül tarihlerinde İtalya´da gerçekleştirilecek Akdeniz Karate Turnuvası´nda da madalya arayacak.
Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, "Büşra ve Nurcan önemli bir başarıya imza attı. Dünya Şampiyonası öncesi Akdeniz kupasında da ülkemizi başarı ile temsil edeceklerine inanıyorum. Dünya Şampiyonası´nda da kürsüye çıkacaklarına inancım tam" dedi.