Ak Parti Hendek ilçe teşkilatı İlçe Başkan'ı Ali Kemal SOFU öncülüğündeki bir heyet ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ilimize SGK İl Müdürü olarak atanan Erhan ÇAVUŞ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

SGL ziyaretinden sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi birimlerine de ziyaretler gerçekleştirildi.  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Makina ikmal müdürlüğüne atanan Bilal SOYKAN makamında ziyaret edilerek hayırlı olsun temennileri iletildi. Buradan yeni hizmete giren Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı hizmet binası için hayırlı olsun temennisinde bulunulmak üzere daire Başkan'ı Ayhan Orhan ARANCI'yı ziyaret etti.

Ziyaretlerine hastane ziyaretleri ile devam eden heyet ilçemizde meydana gelen bir olay sırasında ağır yaralanan polis memuru Soner TİRYAKİ'ye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.Ziyaretlerin son durağı ise İl Emniyet Müdürlüğü oldu. İlimize yeni atanan İl Emniyet Müdürümüz Eyüp PINARBAŞI'na hayırlı olsun diyerek, görevlerinde başarılar dilediler.  Emniyet ziyareti sonrasında ziyaretler tamamlanarak ilçeye geri dönüldü.
Not: Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Basın Bülteni