MHP Hendek İlçe Teşkilatı yönetim kurulu görüşmeler sonucunda Kadın Kolları Başkanlığına Nigar Görüm getirildi.

Tanışma ve kaynaşma amacı ile Özel Bir Restorant’ta verilen yemeğe MHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm ve eşler katıldı.

Tanışma ve kaynaşma amacı ile düzenlenen yemekte MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu; “Yeni göreve gelen Kadın Kolları Başkanımız, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerimizin eşleri ile tanışma vesilesi ile hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmek amacı ile böyle bir organizasyon düzenledik. Kadın Kollarımız gücümüze güç katıyor ve katmaya devam edecek. Tüm teşkilatımız ile birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam ederek partimizin bayrağını daha yukarılara çıkarmanın gayretini hep birlikte vereceğiz. Bu birlikteliğimizin her daim devam etmesini ve birlikte nice zaferlere ulaşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Yemeğin ardından sohbet edilerek fikir alış verişi yapıldı. Yemek sonrası Esnaf Komisyonu Başkanı Ayhan Güler konuşmaları ve sohbeti ile geceye keyif kattı. 

Kadın Kolları görevine başlayan Nigar Görüm misafir olan tüm bayanlarla yakından ilgilenirken Kadın Kolları olarak ev toplantıları ve ziyaretlere hız vererek sürdüreceklerini belirterek katılan herkese teşekkür etti.

Tanışma ve kaynaşma amacı ile düzenlenen yemek programı çayların keyifle yudumlanmasının ardından sona erdi.