Ali İhsan Yavuz tekrar Hendek te 

Ali İhsan Yavuz Hendek Ak Parti Secim Kurul Merkezi (SKM) proğramı doğrultusunda İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte mahalle , ev, esnaf ve kahvehane toplantılarına katıldı. 

İlk olarak Kadın kollarının düzenlediği ev toplantıları ile proğrama başlayan Ali İhsan Yavuz esnaf ziyaretlerinin ardından . Sofu ve Yönetimiyle birlikte Tursam fabrikasında fabrika işcileri ile yemek yedi . Fabrikanın ve işcilerin sıkıntılarını dinledikten sonra kısa bir konuşma yaparak fabrikadan ayrıldı . 


Akşam Proğramına Belediye Başkanı İrfan Püsküllününde katılmasıyla Kahraman Mahallesinde vatandaşlarda buluşuldu .  Kazimiye Mahallesinde Miraç Kandili Proğramına katılan Yavuz , daha sonra Kazimiye kahvehanesinde vatandaşlarlşa buluştu . Mahalle sorunlarını ve isteklerini dindedikten sonra İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kısa konuşmalar yaptılar . Ali İhsan Yavuz Konuşmasında geçmişle şimdiki zamanın karşılaştırılmasını istendi , yeni anayasının önemi , iç güvenlik yasasının gerekliliği ve başkanllık sistemi hakkında bilgiler verdi . Daha sonra Kadın Kollarının düzenlediği Kazımiyedeki ev toplantısına katılan Ali İhsan Yavuz , Kadınların Ak Parti zamanında kazandıkları hakları anlattı . Belediya Başkanı İrfan Püsküllü ve İlçe Başkanıda Kısa konuşmalarından sonra Kazımiyeden ayrıldılar . 


Proğram 23 : 30 da sona erdi Ali İhsan Yavuz Adapazarına döndü.

Proğrama İlçe Yönetiminden yoğun katılım gercekleşti. Yönetimden Hamit İsmailoğlu ,İsmail Karanlık, Remzi Alemdaroğlu , Mücahit Toprak , Hamit Canlı ,Ali Yemiş, Nuri Bayraktar, Kamil Çan, Furkan Kılıç , Fatih Sunman, Barış Çolak, Mahmut Usta . Murak Akdeniz , Genclik Kollarından Emre Gider Hüdayi , Meclis Üyelerinden Mahmut Nedim Alkan katıldılar.