İnci’de oy kullandı

AK Parti tarafından  STK'lara düzenlenen temayülde  “Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstersiniz?” diye soruldu. Temayülde Sakarya’nın tüm ilçelerinde bulunan STK’lar ve yönetimleri oy kullandı. 974 Sivil Toplum Kuruluşunun katıldığı temayül yoklamasında 3 bin 391 kişi oy kullandı.

İnci’ye yoğun ilgi

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, de Hendek’te faaliyet gösteren Hendek Rasimpaşa Merkez Camii Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak oyunu kullandı.  İnci’ye, temayüle katılanlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, İnci de temayüle katılan STK ve yönetimleri ile tek tek tokalaşarak, sohbet etti. Tüm Aday Adaylarının katıldığı temayülde Ali İnci, aday adayları ile görüşüp başarılar diledi. Temayülde gençlerin Ali İnci’ye olan ilgileri dikkat çekti. Gençler İnci ile bol bol selfi çektiler.

STK’lara yapılan temayül bir ilktir

İnci, temayül sonrası değerlendirmede bulunarak “ STK’ rın da bu konuda fikirlerinin alınması sevindirici bir olaydır. Türkiye’de Sivil Toplum Kuruluşlarına verilen değerin bir göstergesidir. Bugün kakıyorum da STK’ lar tarafından temayüle yoğun ilgi gösterildi. STK’lara yapılan temayül bir ilktir, AK Parti her zaman ilkleri gerçekleştirmiştir ve ilkleri yapmaya devam edecektir. Buraya gelerek oy kullanan çok değerli STK'ların başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum “ Dedi.