Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Yönetimi ve Muhtarlar Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatını ziyaretinde ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladılar. 

Ak Parti Hendek Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette ağırlıklı konu bu sene yapılması planlanan mahalle yolları ve mahallelerdeki genel sorunlar konuşuldu.
Başkan Sofu, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Muhtarlara Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasına, Hastane konusundaki hassasiyetlerini tekrar dile getirdi. Yol asfalt konusunda “Gecen yıl Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu planlanan çok daha fazlasını asfalt yaptırdı. Bu sene gecen seneki kadar olmasa da kalan hiç girilmemiş mahallelerimize hizmet götürmeliyiz. Bu konuda Büyük Şehir ve ilçe Belediyemizin gerekeni yapacağına güvencimiz tamdır. Allah razı olsun Bizleri halkımıza karşı mahcup etmiyorlar. Yine teşkilatımızın karşısında yaptırdığı Yaşam Merkezi yakın zaman içinde bitecek güzel bir park Hendeğimize yeni bir güzellik katacak. Bu ilkbahar yaz döneminde çalışmalar devam edecek” dedi  

 Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula,  “Mahallelerimizdeki gurup yollarını bizzat gezecek inceleyerek tespitlerimizi yaptık. Aynı şekilde Muhtarlar olarak hepimiz mahallelerimizdeki sorun ve meseleleri listeleyip çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Hendek Belediyemizin de bu konuda yoğun çalışacağına inanıyoruz. Belediye Başkanımızla Sayın Püsküllü bizlere ‘bu dönem ağırlığımızı daha önce hiç hizmet yapamadığımız 18 20 civarı mahallelere ve merkez mahallelere vereceğiz’. Dedi. Sayın Başkanım bu konularda destek olacağınızı biliyoruz ve Teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ziyaret Muhtarların görüş ve önerilerinin ardından sona erdi.