Milletvekili Şaban Dişli Hendek ziyaretinde ilk olarak, Hendek Belediyesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Dişli’ye, ziyaretinde 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç eşlik etti. Misafirleri,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü karşıladı.

Ziyarette AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Kadın Kolları Yönetimi hazır bulundu.
Referandum süreci Türkiye’nin hükümetsiz kalmaması, koalisyonlara mahkum olmaması için çok önemlidir.

Milletvekili Şaban Dişli, ziyarette, yapılacak olan halk oylamasında yüksek oranda “ Evet “ oyu çıkmasının önemine değinerek “ Ülkemiz koalisyonlardan çok sıkıntı yaşadı. Referandum süreci Türkiye’nin hükümetsiz kalmaması, koalisyonlara mahkum olmaması için çok önemlidir. Halkımız ilk defa doğrudan Cumhurbaşkanı seçti. Halkımız Milli iradeye sahip çıktığı gibi, Cumhurbaşkanımıza bir kere daha sahip çıktı. Referandumda da halkımız, ülkemiz için en hayırlı kararı verecektir “ Diyerek, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Milletvekili Dişli daha sonra Hendek Ziraat Odası’nın düzenlemiş olduğu Çiftçiler Buluşması Günü programına katılarak, bir selamlama konuşması yaptı.
Daha sonra Milletvekili Dişli, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen, Suriyeli kadınlara Türkçe Dil Kursu Sertifika törenine katıldı.
Programdan sonra 2. OSB Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Milletvekili Dişli’yi, 2. OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticiler karşıladı.

2. OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turan Erdemli ve Bölge Müdürü Hıdır Erkoçak ile birlikte bir süre sohbet eden Milletvekili Dişli, daha sonra 2. OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Fabrika Yöneticileri ile biraraya geldi. Yöneticiler ile bir süre sohbet eden Milletvekili Dişli, ziyaretlerinin ardından Hendek’ten ayrıldı.