MHP Hendek Kadın Kolları Çalışmalara hız verdi

MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm göreve gelmesinin ardından bir yandan ev ve hasta ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan da toplantılar düzenleyerek seçim çalışmalarını yürütüyor.
MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm , Kadın Kolları Komisyonu ve partililer ile İlçe Teşkilat binasında bir araya gelerek değerlendirmeler yaptılar.
Seçim çalışmaları kapsamında toplantılarını gerçekleştiren MHP Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm her geçen gün çalışmalarına hız vereceklerini ifade ederek “ Yeni oluşumumuzun ardından çeşitli ziyaretlerimizi gerçekleştirmenin yanı sıra , toplantılarımızı da gerçekleştirerek seçim çalışmalarını yürütmenin gayretini vereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde her geçen gün çalışmalarımıza hız vererek teslim aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız. Kadın kolları istişare toplantılarımıza tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi.
MHP Kadın Kolları teşkilatının toplantısını ziyaret eden İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Kadın Kolları Başkanı ve yönetimine başarılar dileyerek hep birlikte çalışmaları gerçekleştireceklerini söyleyerek kadın kollarının çalışmalarının çok önemli olduğunu vurguladı.