Ak Parti İstanbul Sultanbeyli ilçe.Başkanı Ali SEVİNÇ, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim YAĞCI, Ak Parti Şile İlçe Başkanı İlhan OCAKLI, Ak Parti Tuzla İlçe Başkan'ı Sebahattin DEMİRCİ Ak Parti Hendek İlçe Başkan'ı Ali Kemal SOFU' ya gündem dışı bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Ali Kemal SOFU ziyaretçilerine ilçemiz Hakkı'nda bilgiler verirken gündemin ağırlıklı konusu yakın Zaman'da yapılacak olan referandum oldu. 

SOFU yaptığı konuşmada " Ülkemizin son yüzyılda yaşadığı en büyük saldırılardan birine 15 temmuz da yaşamıştır. Ülkemiz üzerine oyunların ardı arkası kesilmeden devam etmektedir. Bu oyunlara karşı verilecek en güzel cevap başkanlık sisteminin ülkemizdeki yönetim şekli olmasıdır. Başkanlık sistemi ile ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların büyük bir çoğuna karşı daha sağlam bir duruş sergileme kabiliyetine ülkemiz kavuşacaktır. Referandum sonucunun Evet olacağı konusunda şüphemiz yoktur. İnşallah bizlerde daha yüksek bir oy oranı ile kabulü için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. İnşallah sayın Başkan'larımda ilçelerinde en yüksek oy oranını yakalarlar ve hep birlikte her seçimde olduğu gibi bu referandumdan da yüz akı ile çıkarız. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun " diyerek sözlerini noktaladı. Misafir ilçe Başkan'ları da SOFU ya iyi Dilek'lerinden dolayı teşekkür ederek teşkilattan ayrıldılar. 

İlçe Başkanları yakın bir Zaman'da babası vefat eden Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Şenay SAKAL'a bir taziye ziyaretinde bulunarak ilçemizden ayrıldılar.