12 - 14 ŞUBAT  Tarihleri arasında Kütahya'da  Sakarya  Ak Parti ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi. İlçemizi temsilen toplantıya katılan  Ak Parti Hendek ilçe başkanı Ali Kemal SOFU ilçemize yapılan yatırımlar hakkında bilgi alırken, yapılacak olan yeni yatırımların da müjdesini aldı.

Tamamlanmış yatırımlar hakkında bilgi veren SOFU "Hendek'e yapılan Yeşilyurt içme suyu arıtma tesisi, Yeşilyurt içme suyu hattı ve Çamlıca içme suyu hattı, Çamlıca kanalizasyon hattı, Yeşilyurt grup mahalleleri içme suyu hattı, ilçemizin bazı bölgelerine yapılan kısmi kanalizasyon ve yağmur suyu hatları, ilçe civarında yapılan 95 bin ton sıcak asfalt yatırımı ve İtfaiye teşkilatı Hendek grubu araç filosuna yapılan toplam 40 milyon TL'lik yatırımlar  ilçemize kazandırıldı."
Toplantıda verilen  yeni yatırım müjdeleri  ile ilgili konuşan  SOFU" İlçemiz mezarlık yolu üzerinde bulunan  Cenaze Köprüsü olarak bilinen köprünün genişletilerek yeniden yapılması projesi, Ortaköy mahallesi Mudurnu deresi üzerine yapılacak yeni köprü inşaatı, Hendek Devlet Hastanesine giden bölünmüş yolun tamamlanması, Hendek içme suyu şebekesinin yenilenmesi ve kapasitesinin arttırılması ile ilgili  10 milyon TL'lik yatırım, 13 milyon TL'lik Hendek çevre mahallelerini ve Yeşilyurt bölgesini kapsayan kanalizasyon altyapı inşaatı, Yeşilyurt bölge içme suyunu garanti altına almak için yapılacak Yeşilyurt Baraj inşaatı olmak üzere ilçemize toplam 60 milyon TL'lik yeni yatırımlar yapılacağını belirtti."
"Son olarak toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada" İlçe başkanlarımız ve Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Zeki TOÇOĞLU ile yapmış olduğumuz toplantıda, ilçemize yapılmış olan yatırımları, yapılacak olan yatırımları ve ilçemizin meselelerini uzun uzun değerlendirme fırsatı bulduk. "
"Son 5 yılda büyükşehir belediyemizin Hendek belediyemiz ile koordineli şekilde yapmış olduğu 40  milyon TL'lik yatırımlara ilave olarak,  60milyon TL'yi bulacak yeni yatırımlar en kısa sürede tamamlanacaktır.  İlçemize yapılacak olan devasa yatırımların müjdesini halkımıza verirken,  yapılması gereken bir takım eksiklikleri de ilçe belediyemiz ve büyükşehir belediyemize ileterek belediyelerimizin yapmakta olduğu koordineli çalışmalara katkı sunacak ve takibinin yapılmasını sağlayacağız. Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Zeki TOÇOĞLU'nun ulaşımdan imara, altyapıdan sağlığa, ilçemizin tüm meselelerine  hakim olması bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Zeki TOÇOĞLU başkanlığındaki Büyükşehir belediyemiz, Sakarya da mevcut 16 belediyeye yapmış olduğu adil hizmet ile hizmetin abisi olma görevini layığı ile yerine getirmektedir. Bu sebeple Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Zeki TOÇOĞLU başkanımıza teşkilatımız  ve Hendek halkımız adına teşekkür ediyorum."