MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm Başkanlığında İlçe Teşkilat Binasında sık sık bir araya gelerek istişare toplantıları gerçekleştiriyor. İlçe Genelinde Kadınların sorunlarını dinleyerek, fikir alışverişi yapan MHP Kadın Kolları hedefini büyük tutuyor.

Seçim çalışmaları hakkında istişare toplantıları yapan MHP Hendek Kadın Kolları Teşkilatı her geçen gün büyüyerek seçimlerde eksiksiz çalışmaları gerçekleştirmek için fikir alışverişi yapmayı sürdürüyor.

Yapılan istişare toplantılarında ilçenin çeşitli bölgelerinden gelen sorun ve talepleri değerlendiren MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm  Kadınların sorunlarını ön planda tutarak gerekli hassasiyeti göstereceklerini ifade ederek; “Hedefimiz almış olduğumuz görevi en güzel şekilde yerine getirerek seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.  İstişare toplantılarımızda İlçemizin çeşitli bölgelerinden gelen kadınlarımızın talepler ve sorunları ile ilgili fikir alış verişi yaparak çözüm noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm kadınlarımızı her pazartesi gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarına bekliyoruz. “ dedi.

Görüm son olarak "Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan kızımızın, uğradığı vahşi saldırı sonucunda öldürülmesinden dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Genç kızımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine, okul arkadaşlarına ve tüm kadınlarımıza başsağlığı diliyorum. " dedi.