Hendek ilçe Teşkilatının önceki akşam konukları AK Parti Milletvekili aday adayları Mustafa İsen ,Çiğdem Erdoğan Atabek ,Mefai Deribaş, Ernur Toç, Mahmut Tandoğan, Resul Dalkıran, Ahmet Orhan, Ali Ateş, Kemal Öztürk, Hüseyin Rahmi Akyüz, Yunus Barik, Enver Toçoğlu, Mustafa Şişman, Levent Samrıoğlu,  Levent Ulusoy ve Ömer Fatih Bölükbaşı  oldu.

Temayül yoklamasıdan önce Sakarya milletvekili aday adayları İlçe teşkilatlarına konuk olarak kendilerini tanıttılar . Sakarya için düşüncelerini anlattılar.

Sakarya milletvekili aday adayları  toplantı salonuna gelerek özgeçmişlerini, bilgi, deneyim ve elde ettikleri başarıları, vekil olmaları durumunda Sakaryaya yapacakları hizmet ve projeleri salondaki teşkilat mensuplarına anlatarak temayül yoklamasında destek istediler. 

Toplantıya Temayülde oy kullanacak Ana kademe , Kadın ve Gençlik Kolları , mahalle temsilcileri katıldı . 

İlçe Başkanı Sofu " Ankaraya Sakaryayı  temsil edecek 7 güzel insan göndermek için aday adaylarımızı tanıyoruz . Türkiye genelinde Ak Partiden vekil olmak isteyen 6000 küsür Sakarya da 72 aday adayımız oldu . Birbirinden değerli donanımlı ve memleket sevdalısı aday adaylarımızı tanıyarak temayül yoklamasında kararımızı vereceğiz. Şimdiden Ülkemize , İlimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum . Bize konuk olan aday adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum". dedi.