MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm ve Yönetim Kurulu üyeleri Bayraktepe sosyal tesislerinde hafta sonu kahvaltı yapan tüm aileleri tek tek gezerek kadınlar günlerini kutlarken çiçek takdim ettiler.

Babaoğlu, Görüm ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezinde Kadın esnafların yanı sıra karşılaştıkları kadınlara da çiçek dağıtarak Kadınların gününü kutladılar. İlçe merkezi gezisinin ardından Hendek Devlet Hastanesinde Personel ve hastaları ziyaret eden Babaoğlu ve Görüm Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek Kadınlar Gününü kutladılar.

Babaoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile yaptığı ziyaretlerde Kadınların gününü kutlayarak kısa süreli Kadınları dinlemeyi de ihmal etmedi.

MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm “8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile yaptığımız ziyaretlerde Kadınlarımız ile bir araya gelerek onların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemek, bu güzel günü onlarla birlikte geçirmek istedik. Yaşamımızın en değerli varlıkları olan Kadınlarımızın  8 Mart  Dünya Kadınlar gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.

Kadın esnaflar, Hastane personeli ve servislerde yatan Hastalar ziyaretten dolayı bu anlamlı günde kendilerini hatırlayan MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekilere memnuniyetlerini belirterek kendilerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.



Ziyaretlerin ardından MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “Kadınlara uygulanan şiddetin en üst seviyede yaşandığı günümüzde bugünün önemi daha da artmıştır. Bu tür davranış içinde olanları kınarken, bizler için en güzel örnek olan sevgili peygamberimiz (s.a.v) hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi, hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım.“ dedi.