Koalisyonlar tarihe karışacak

AK Parti İl Kadın Kolları’nın Hendek’te düzenlediği programda konuşan Başkan Toçoğlu, “16 Nisan’da evetleri vererek ülkemizin önünü açmak, ülkemizi medeniyet yarışında hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inşallah çok daha güzel yarınlara hep birlikte koşacağız” derken Milletvekili Uncuoğlu, “Koalisyonlarla boğuştuğumuz çarpık sistemi 16 Nisan’da tarihin tozlu raflarına kaldıracağız. Güçlü bir Türkiye ve çocuklarımız için evet diyeceğiz”  dedi.

Uludere Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve çok sayıda teşkilat mensubu kadın hazır bulundu.

Hendek üzerine düşeni yapacak

Programın selamlama konuşmalarını yapan AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, “Mahalle teşkilatlarımız ile birlikte daha güçlü bir Türkiye için ev ev geziyoruz. Toplumda kadının dâhil olamadığı, yapısında yer alamadığı hiçbir kültürel, siyasi hareket başarıyı yakalayamaz. Kadın birleştirici ve koruyucu bir unsurdur. Devlet, millet meselesi için mücadele eden kadınlara gönülden selam olsun” derken; AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “16 Nisan’a çok az bir zaman kaldı. Türkiye’ye hep beraber çok güzel bir anayasa değişikliği hediye edeceğiz. Görüyorum ki Hendek üzerine düşeni yapacak, Türkiye’yi daha güçlü, daha umutlu bir hale getirecek” dedi.



İki coşku birden

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Bugün iki coşkuyu birden yaşayacağız. Birinci coşkumuz bu programımız, ikinci coşkumuz Hendek Yaşam Alanı’nın temel atma töreninde olacak. Bizler yerel olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Biz sizlerden çalışmalarınızı bu son günlerde daha çok artırmanızı istiyoruz. Kadınlardan geçmeyen hiçbir iş başarılı olmuyor. İnşallah 16 Nisan’da Hendek yüksek bir oy oranı elde edecek.”



Sandıklara sahip çıkacağız

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Hendek’in ne kadar coşkulu, tutkulu olduğunu çok iyi biliyorum. Hep birlikte çalıştık, kapı kapı dolaştık, yeni anayasayı anlattık. Ekini ektik, şimdi biçme vakti. 16 Nisan’da görevimiz sandıklara sahip çıkmak. Herkes bulunduğu sandığın müşahidi olacak. Sandıkları kesinlikle terk etmeyin. Sayın Cumhurbaşkanımızda sandıkları terk etmeyin dedi. Allah nasip ederse 16 Nisan akşamı bizim bayramımız olacak. Bu süreçte bize her zaman desteğini esirgemeyen ve bize ağabeylik yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve İl Başkanımız Sayın Fevzi Kılıç’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Ülkemizi seviyoruz

Başkan Toçoğlu, “Önümüzde 5 günlük bir süre kaldı. Artık maddeleri anlatmayı geçtik. Yapacağımız tek şey 16 Nisan’da evetleri vererek ülkemizin önünü açmak, ülkemizi medeniyet yarışında hak ettiği yere getirmek. Kalan süreci güzel değerlendirelim. Biz ülkemizi seviyoruz, insanımızı seviyoruz, değerlerimize bağlıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inşallah çok daha güzel yarınlara hep birlikte koşacağız” diye konuştu.

Çarpık sistemi tarihe gömeceğiz

16 Nisan’da verilecek güçlü evetlerle Türkiye’nin 17 Nisan sabahının aydınlık olacağını ifade eden AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Hayırlı bir iş için uğraşıyoruz ama birileri hayırın kelime anlamını başka yerlere çekip hayırsızlıklar arıyorlar. Asıl hayır evette. Güçlü evetlerle hayırlı bir sonuç alacağız. 60 yıllık geçmişimizde fakirlik var, sıkıntı var, geri kalmışlık var, kepengi kapanan, ocağı sönen çok insanımız var. Sağ-sol çatışmaları ile kalem tutacak ellere silah verdiler. Ama bugün hamdolsun milletin iradesi iktidarda. Koalisyonlarla boğuştuğumuz çarpık sistemi 16 Nisan’da inşallah tarihin tozlu raflarına kaldıracağız. Sandığa, irademize, geleceğimize sahip çıkacağız. Güçlü bir Türkiye ve çocuklarımız için evet diyeceğiz” şeklinde konuştu.