Ak parti Hendek İlçe Teşkilatı şuana kadar girmiş olduğu tüm seçimleri oylarını arttırarak kazanmasına rağmen çalışmalarını ara vermeden  devam ettiriyor. 20 bin üyeye sahip ak parti tüm üyeler ile bir araya gelerek üye güncelleme çalışmalarını gerçekleştirirken halkımızın sorunlarını da  dinleyerek çözüm oluyor.



İlçemize yapılan yatırımları yerinde inceleyerek çalışmaların takipçisi olan  ilçe teşkilatı mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretler ile de halkın istek ve sorunlarını dinlemektedir. Ana kademe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile yapmış olduğu sosyal çalışmalar ile de sosyal sorumluluklar konusunda üzerine düşeni fazlası ile yerine getirmektedir. Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Hendek ilçe Başkanı Ali Kemal SOFU "Bundan sonra da 4 yıldır olduğu gibi ilçemizin menfaatleri için çalışmaya halkımızın sorunlarını dinleyip çözüm aramaya Hendek  Belediyemizin ve Büyükşehir belediyemizin çalışmalarının takipçisi olmaya devam edeceğiz.


Bizler AK Parti ailesi olarak Genel Merkezimiz, milletvekillerimiz ve ilçe teşkilatlarında la halkımızın hizmetinde olmaktan onur duymaktayız . diyerek sözlerini tamamladı.