Çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun “Nereden geldiğimizi unutmadan, sınırlarımızı ve haddimizi aşmadan, sorumluluklarımızın bilinci ve şuuru içerisinde ilçemizde faaliyetini sürdürmekte olduğumuz onurlu davanın mücadelesini yürütmeye ve sürdürmeye kendimize şiar edindik. Bundan sonrada hiç yorulmadan, rehavete kapılmadan Allah’ın izniyle mücadelemizi sürdürmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz “ Dedi.

Durmak yok göreve devam

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları ile birlikte Hendek’te bulunan 91 mahalleye ziyarette bulunarak mahalle başkanları ile istişarede bulundular. 91 mahalle başkanını evlerinde ziyaret eden AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Yönetimi, mahalle başkanlarının sorumlu olduğu mahallelerle ilgili istişarede bulunarak çözüm odaklı çalışmalarda bulundular.

“Çözüm odaklı çalışıyoruz”

AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun, 91 mahallede gerçekleştirdikleri proje ile ilgili olarak, “Sorumluluklarımızın farkındayız. Dava adına vermiş olduğumuz mücadelemizde hedefimiz 2023’e giderken AK Parti İlçe Kadın Kolları olarak girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadan büyük bir gayret ile vatandaşın yanında olmak, sıkıntılarıyla ilgilenmek olmak. Hiçbir zaman rehavete kapılmadık, makamın hizmetine talip olduk. Güçlü, inançlı ve bilinçli bir kadromuz var. Halkımızdan aldığımız güzel dilekler, temenniler ve teşekkürler bizi çalışmalarımızda bir o kadar daha güçlü kılıyor, daha büyük bir azimle çalışmaya itiyor ve bizi onure ediyor. AK Parti İlçe Kadın Kolları teşkilatı olarak gerek ilçe teşkilatımıza gelen vatandaşlarımız,  gerek telefonlardan bize ulaşan vatandaşlarımızın tek tek sorunlarını dinliyoruz. Çözüm odaklı mercilere temaslarımızı yapıyoruz mutlaka vatandaşlarımıza geri dönüş yaparak son durum bilgi paylaşımında bulunuyoruz.  Bu çalışma tarzını kendimize ilke edindik. Vatandaşlarımızın memnuniyetleri karşısında bizlerde teşkilat olarak görevimizi, sorumluluklarımızı yerine getiriyor olmanın onurunu yaşıyoruz “ Dedi.

Sonuna kadar

Emine Kavakçı Tosun sözlerine şöyle devam etti “Hiçbir zaman nereden geldiğimizi unutmadan, sınırlarımızı ve haddimizi aşmadan, sorumluluklarımızın bilinci ve şuuru içerisinde ilçemizde faaliyetini sürdürmekte olduğumuz onurlu davanın mücadelesini yürütmeye ve sürdürmeye kendimize şiar edindik. Bundan sonrada hiç yorulmadan, rehavete kapılmadan Allah’ın izniyle mücadelemizi sürdürmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir yerde Hendekli bir vatandaşımız gelip elimizden tutup ‘Allah sizden razı olsun benim bir sıkıntım vardı size telefonla ulaşmama rağmen yakından ilgilendiniz’ diyorsa diğer tarafta savaş mağduru sığınmacı çocuklar bizi uzaktan görüp koşarak gelip boynumuza sarılıyorsalar, işte biz bu davanın temel taşı sevgiyi, hoş görüyü Allah’ın izniyle oluşturmuşuz demektir. Bu halkımızın yanında gönülden ve yürekten olduğumuzun işaretidir. Önemli olanda bunu başarmaktı. Hendek AK Parti Kadın Kolları olarak bize verilen bu kutlu, onurlu görevde sonuna kadar saygı değer halkımıza hizmet etmeye, halkımıza olan sorumluluğumuzu sonuna dek kalbimizde gönlümüzde yaşatmaya,  taşımaya Allah’ın izniyle ve liderimiz  önderliğinde  devam edeceğiz” Dedi.