Milli Birlik ve Düşünce Derneği  (MBD) Genel Merkezi’nin oluşturduğu Salon programları ve Mahalle sohbetleri ile Referandum süreci hakkında bilgilendirme çalışmaları yapan Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Hendek Temsilciliği programlarına MBD Genel Merkezi tarafından özel tasarlanmış otobüs ile devam ediyor.

Özel tasarlanmış otobüs ile Hendek’in birçok noktasına ulaşan Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Kapı kapı dolaşarak neden "EVET" diyoruz’u anlatıyor.

Kampanya hakkında açıklama yapan MBD Hendek Temsilciliği Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, Genel Merkezimizin hazırladığı program ile birlikte 17 teşkilatlarımızda aynı anda "Vatan Millet Evet" kampanyamıza start vermiş bulunmaktayız dedi.

Referandum çalışmalarına salon programları ve Mahalle toplantıları ile başladığıklarını dile getiren Beşikçioğlu, çalışmalarımıza özel tasarlanmış otobüsler, hazırladığımız broşürler ve promosyon çalışmalarımızla devam ediyor ve yeni Anayasamıza neden Evet dememiz gerektiğini ulaşabildiğimiz herkese anlatmaya çalışıyoruz diye konuştu.