AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI PROTOKOL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl FİDE ve Yönetim Kurulu üyeleri Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ı , İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN’ı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erhan SUNMANI makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Burhan, AK Parti Hendek Gençlik Kolları Yönetimiyle tanışarak, yeni görevlerinde başarılar diledi. Kaymakam Burhan, ilçemize yapmış olduğu çalışmalardan ve yeni projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

 ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Kaymakam BURHAN’ın ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı ziyaret eden AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Şevket İlhan’a ve tüm emniyet teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.  










GENÇLER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri Doğan’ı ziyaret eden AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl FİDE ve Yönetim Kurulu üyelerinle tek tek tanışarak 91 mahallemizdeki ihtiyaç sahibi gençlerimiz için elimizden geleni yaparız diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ziyaretten memnun kaldığını söyleyen Doğan, yönetime teşekkür etti.

ÇİFTCİLİĞİ AYAĞA KALDIRAN GENÇLER 

Son olarak İlçemizin Genç Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erhan SUNMANI ziyaret eden Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Sunman, Gençlerimizin tarım arazilerini bırakıp asgari ücret ile çalışmayı tercih ettiğini belirterek üzüldüğünü ifade etti. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hakkında bilgi verdi. Tarımı ayağa kaldıracak olan gençlerimizdir diyerek gençlerden köylerinizi terk etmeyin çağrısında bulundu.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI FİDE’DEN TEŞEKKÜR

Yaptıkları ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fadıl FİDE yeni göreve gelmelerinden dolayı protokol üyelerine yönelik bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. “Protokol üyelerimiz ile tanıştık ve fikir alışverişinde bulunduk. Şahsım ve yönetimim adına tüm protokol üyelerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum”.