CHP Hendek İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.


Hendek CHP ilçe başkanı Reyhan AZAK'ın açılış ve hoş geldin konuşmasından sonra vatan uğruna toprağa düşen şehitlerimiz ve Atatürk için saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden toplantıda CHP Hendek ilçe yönetimi göreve geldiği tarihten bu yana 4 aylık faaliyetlerini sinevizyon görüntüleriyle CHP İlçe sekreteri Mehmet KARA tarafından katılımcılara aktardı.

Yine 2016 yılında hedeflenen ve gerçekleştirilecek faaliyetler CHP gençlik kolları üyesi tarafından katılımcılara anlatıldı.

CHP İl başkanı Ayça TAŞKENT örnek bir çalışma sergileyen CHP Hendek ilçe yönetimine teşekkür eden konuşmasından sonra CHP Sakarya Milletvekili Engin ÖZKOÇ Türkiye gündemi ile ilgili soruları cevaplandırırken 93 yıllık Cumhuriyetin bitirilip ne olduğu belli olmayan başkanlık sistemi getirilmek istendiğini belirtti.

Cumhuriyet yasalarının tanınmadığı, hukukun ayaklar altına alındığı, Atatürk'ün milletin kalbinden silinmek istendiğini belirten Milletvekili ÖZKOÇ, AKP iktidarının referandum hazırlığında olduğunu belirtti.

Halk için değil, Tayyip için başkanlık sistemini istendiğini belirten Milletvekili ÖZKOÇ başkanlık sisteminin, yoksulluğu - işsizliği - terörü bitirmeyeceğini aksine diktatör rejimini getireceğini belirtti.

Milletvekili ÖZKOÇ, 9 Nisan'da Adapazarı kapalı spor salonunda vatandaşlarla buluşacak olan CHP Genel Başkanı Kemal KILICDAROĞLU'nun ziyareti ile ilgili bilgileri katılımcılara anlattı.

Hendek CHP ilçe başkanı Reyhan AZAK'ın kapanış ve teşekkür konuşmasıyla toplantı sona erdi...