Bu halk bize inandı, mahcup etmeyeceğiz

AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı tarafından mahalle başkanları, sandık başkanları ve bina sorumlularına, 1 Kasım seçimlerinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verildi.

Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen programa 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, mahalle ve sandık başkanları ile bina sorumluları katıldı.
Milletvekili Ali İnci, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ile birlikte masaları tek tek gezerek teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik

Programın açılış konuşmasını yapan, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “ Tüm Türkiye’de ve Hendek’imizde alınan sonuç çok güzel, bu başarı hepimizin başarısıdır. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam eder “ Dedi.

Evlatlarımıza çok güzel bir gelecek bırakmanın gayretindeyiz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Gecesini gündüzüne katarak çalışan herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarı sizlerin başarısıdır. Vatandaşlarımız bizlere çok büyük sorumluluklar yükledi. Hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz. Hedeflerimiz var, evlatlarımıza çok güzel bir gelecek bırakmanın gayretindeyiz. Hedefimiz büyük ve bu hedefe hep birlikte ulaşacağız. Hepinize gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum “ Dedi.

Büyük başarılara imza attık

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de bir konuşma yaparak “  Yola çıktığımız zaman bu ülkeyi çok güzel idare ederiz dedik. Biz Hendek’te belediyecilikte de bunu başardık. Sizlerle birlikte büyük başarılara imza attık. Bu halk hepimize inandı ve oylarını artırarak bizleri seçti. Söz verdiğimiz projelerimiz yavaş yavaş tamamlanıyor. Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetleri görüyorsunuz. Seçim beyannamesinde vermiş olduğumuz sözler tek tek yerine getiriliyor. Hastane, terminal, üniversite caddesi tamamlandı. Uludere’de çalışma devam ediyor. Başkanımız Kefken’de 160 dönüm yer alarak kamp alanı yapacak. Bu çalışmalarını yaparken bizlerde destek olacağız. Belediye Başkanımızı tebrik ediyoruz”  Dedi.

Teşekkür belgesi

Toplantı sonunda mahalle, sandık başkanları ile bina sorumlularına 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ve teşkilat tarafından, 1 Kasım seçimlerinde göstermiş oldukları üstün gayretlerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.