Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, DAIKIN Türkiye Endüstriyel İlişkiler Müdürü Seyit Mete Balkız’a Fahri Hemşehrilik Beratını verdi.

DAIKIN Türkiye Endüstriyel İlişkiler Müdürü Seyit Mete Balkız’ın,  Hendek’te temsilcisi olduğu DAIKIN Fabrikasının, Kamu Kurum ve Kuruluşlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve dernekler ile birlikte, vermiş oldukları destekler ve göstermiş olduğu gayretleri takdir edildiğinden, Hendek Belediye Meclisi tarafından Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi kararı alınmıştı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, kendisini ziyarette bulunan, DAIKIN Türkiye Endüstriyel İlişkiler Müdürü Seyit Mete Balkız’a, Hendek’te uzun yıllar yapmış olduğu hizmetler ve göstermiş olduğu gayretlerinden dolayı,  Fahri Hemşehrilik Beratını vererek, hayırlı olması dileklerinde bulundu. Balkız’ı beratını alırken eşi de yalnız bırakmadı.

Seyit Mete Balkız, Başkan İrfan Püsküllü ve Belediye Meclis Üyelerine böyle bir karar alarak kendisini onurlandırdıkları için teşekkür ederek,  Hendek’in Fahri Hemşehrisi olmaktan mutlu olduğunu belirtti.