Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi , Hendek Devlet hastanesinin yeni Başhekimi  Opr. Dr. Celalettin Akyol, Yeni Bakım Hizmetleri Müdiresi Kevser Durdu ve idari mali işler müdürü Hakan Bıçakcı ya yeni dönemde başarılar dilediler ve hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Hendek İlçe Başkanı Sofu "Ak Partimiz sağlık alanında yaptığı devrimler ve yeniliklerle halkımızın büyük teveccühünü kazanmıştır. Hastanelerimiz , halkımıza hizmet veren en önemli kurumlarımizdan biridir. Hendek'imiz ve vatandaşlarımıza daha iyi  hizmet için göreve talip olmuş olan ,tecrübeli kadroya görevlerinde başarılar diliyor. Ak Parti ilçe teşkilati olarak bizim en önemli önceliğimiz ve hedefimiz halkımızın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yaralanmaları ve memnun olmalarıdır. Yakında hizmete açılacak olan  modern yeni hastanemiz ve yeni uzman kadromuzla halkımızın  bu hizmeti ve memnuniyeti en üst derecede  yasayaçağına inanıyoruz." dedi. 

Yeni Başhekimi Opr. Dr. Celalettin Akyol ve Yeni Bakım Hizmetleri Müdiresi Kevser Durdu bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek misafirlarine teşekkür ettiler.