Ak Parti İftar Programına Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Ak Parti il Başkan yardımcıları, Hendek koordinatörü  Serkan Cerrahoğlu, Hendek Ak Parti Kurucu üyeleri  katıldılar.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu partililere yaptığı Konuşmada ‘Biz beş yıldır göreve geldiğimiz günden bu yana devraldığımız bayrağı arkadaşlarımızla birlikte, sizlerle birlikte daha ileriye götürmemizin mücadelesini verdik, vermeye devam ediyoruz, kurucu genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız  sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koymuş olduğu ilkeler ve prensipler doğrultusunda tüm arkadaşlarımızla birlikte Hendek’te Ak Partimiz bir oy daha fazla alması için uğraştık, uğraşmaya da devam edeceğiz. Geçmiş olduğumuz 2 seçimi de aldık, bunun karşılığını da aldık hep birlikte başardık, inşallah bundan sonraki seçimlerde de  hep birlikte çok daha iyi sonuçlar alarak bize düşen görevi layık-ı ile yapacağız, tekrardan bu davetimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum’’ dedi.



Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi sözlerinde ’’Asfalt programlarımızı yaptık, Büyükşehir ile Dikmen de sıcak asfalta bayramdan sonra başlıyorlar, uzak mahallelerden başlayarak merkeze doğru geleceğiz, biz Büyükşehir belediyesi ile otopark ile alakalı olarak kontratı yaptık, protokol yapıp iller bankasına gönderip parası büyükşehire geçecek ve Büyük şehirde inşallah merkezimizde 2 katlı oto parkı Hendek Halkının hizmetine sunulacak.
Ben özellikle yakın zamanda başlayacak olan, İlçe Başkanımız bahsetmedi ama seçimlerimiz olacak. Allah bu seçimleri de hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Ben sadece şunu söylemek istiyorum, bizim Ak Partimizde bizden başka rakibimiz yok, eğer biz birlik beraberliğimizi bozmaz, bu birlikteliği devam ettirirsek, Ak Parti Hendek’te çok daha seçimleri zaferle çıkar. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum’’ dedi.



Son Olarak söz alan Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ‘’Burada kurulan bu gönül sofrasında yarın akşam biz Sakarya  teşkilatı olarak Bingöl de  yine oradaki hemşerilerimizle birlikte bir arada olacağız,  genel merkezimizin gönül köprüsü projesi kapsamında geçen sene Siirt ili Sakarya’nın kardeşi idi, 3 sefer orayı ziyaret ettik, onlarda bizi ziyaret ettiler, onlara biz yardımlarda bulunduk, terörden mağdur olan ailelere 6-7 tır buradan malzeme gönderdik, orada kendilerine dağıttık, bu sene kardeş şehrimiz Bingöl, yarın inşallah Allah nasip ederse Sakarya teşkilatınla arkadaşlarımla beraber Bingöl’de böyle bir gönül sofrasında da oradaki dostlarımızla bir araya geleceğiz, yine orada da fakir ailelere hizmet için beraberce orada olacağız.



Türkiye’de 15 temmuzdan sonra çok ciddi bir değişiklik oldu. Her zaman Devlet Milletini Korurken 15 Temmuzda Millet Devletini korudu ve ondan sonra Türkiye’de siyaset değişti , her şey değişti. Bunun yansıması olarak 16 Nisan da yapılan referandum 15 Temmuz sonuçlarının bir parçasıdır, yani o gün bu milletin inancına yapılan, vatana millete yapılan hain saldırıyı millet kendi iradesi ile bertaraf etti ve bundan sonra dedi ki, biz bu memlekette artık millet ne istiyorsa o olacak dedi. 16 Nisanda bunu perçinledi, Türkiye de Cumhurbaşkanlığı Hükümet modeli sistemi kabul edilince hakikaten Türkiye’nin de önü açılmış oldu, ama eksik olan bir şey varsa bu çıkan maddeler kanunlar 2019 yılında yürürlüğe girecek, yani bizim önümüzde şu var ki 2019 yılında ciddi manada bir yerel seçim var, bir genel seçim var, Cumhurbaşkanlığı seçimi var, bizim son virajımız 2019 seçimleridir. Şu ana kadar olan bütün kazanımlar 2019 da yürürlüğe girecek hem Türkiye’nin Hem Dünyanın önü açılacak’’ şeklinde konuştu.


Sofu, İl Başkanı Fevzi Kılıç a 16 Nisan Referandum çalışmaları ile İlgili Hendek te yapılan çalışmaları anlatan faaliyet kitabı hediye etti.

İftar programı ikram edilen çay sohbetleri ile sona erdi.