AK Hendek, Uludere’de buluştu

Bu seçim inşallah Anayasa değişikliğinin tamamlayıcısı olacaktır


Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “ Birçok seçimi hep  birlikte başarıyla geçirdik. Önümüzdeki seçim diğerlerinden farklı bir seçimdir. Halkımız Cumhurbaşkanını seçerek Anayasa değişikliğini yapmıştı, bu seçimde inşallah Anayasa değişikliğinin tamamlayıcısı olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde inşallah artık koalisyonlar olmayacak “Dedi.

Birlik ve beraberliğimizi devam ettirirsek, bizi hiç kimse yıkamaz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var şuanda, eğer birlik ve beraberliğimizi devam ettirirsek, bizi hiç kimse yıkamaz. Biz bunun en güzel örneğini, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, kadınlarımızla 15 Temmuz da verdik ve bunu tüm Dünya gördü. Referandum sürecinde hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. 16 Nisan da inşallah büyük başarıyla çıkacağız “ Dedi.

İstikrar olmazsa büyüme olmaz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bir konuşma yaparak “  Bu Partiye emeği geçmiş arkadaşlarımızı biraraya getirip, bizimle buluşturdukları için, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Uzun yıllar emek verip elde ettiğimiz şeylerin elimizden kaymaması için, bunları perçinleyeceğimiz, noktalayacağımız bir durumla karşı karşıyayız. Kısaca 16 Nisan’ın anlamı budur. Geçmişte yaşanan sıkıntıları unutmadık. Şimdi AK Parti Hükümeti var, güçlü bir liderimiz var, tek başına iktidarımızı sürdürme şansımız vardır. Bu milletin bekası ve geleceği, güçlü ve istikrarlı hükümetler sayesinde ancak ayakta durabilir. Bu istikrarın sürmesini garanti altına almalıyız, bunun için bize büyük iş düşüyor. İstikrar olmazsa büyüme olmaz, güçlenme olmaz “ Dedi.

16 Nisan Başkanlık sistemi için büyük fırsattır,  karar halkımızındır

Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de “ Yıllardan beri Başkanlık sistemini konuşuyoruz. Siyasetçilerin geneli de Başkanlık sisteminin gerekliliğini söylemişlerdir. Türkiye’ye, Türk Milletine en yakışacak sistem Başkanlık sistemidir, demişlerdir. 16 Nisan Başkanlık sistemi için büyük fırsattır,  karar halkımızındır.  Biz milletimizin ferasetine, vereceği karara güveniyoruz. Hep birlikte sahalardayız, inşallah hepimiz oylarımız ile ülkemize katkı sağlayacağız “ Dedi.
 
 
Biz birbirimizi seviyoruz, inanıyoruz, emek harcıyoruz ve heyecanlanıyoruz

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da konuşma yaparak “ Hep birlikte siyaset yapıyoruz. Hepiniz bir dönem bir yerlerde görev yaptınız. Siyaseti iki şekilde tarif edebiliriz, vizyon ve vefa, siyasetin önemli bir tarafı da vefadır. Teşkilatımız ve Belediye Başbakanımız bugün burada bir vefa örneği göstererek, partimize emek veren kurucu üyelerimizi biraraya getirmişler, kendilerini tebrik ediyorum. Bizi biz yapan değerlerden birisi de sevgidir. Birbirimizi sevmesek bugün buralarda olmazdık. İkincisi inançtır, bizler AK Parti ye inanmasak, Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, milletimize, belediye başkanlarımıza inanmasak biz buraya gelmeyiz. Üçüncüsü emektir, hayatta emek harcamadan hiçbir şeyde başarılı olamazsınız. Hepimiz buralara gelmek için emek harcadık. Dördüncüsü heyecandır, heyecan duymazsan, hiçbir işte başarılı olamazsınız. AK Parti Teşkilatları dinamik ve heyecanla çalışmalarına devam ediyor. Bizleri biz yapan değerlerin hepsini yaşıyoruz ve yaşadığımız için de bugün buralardayız. Biz birbirimizi seviyoruz, inanıyoruz, emek harcıyoruz ve heyecanlanıyoruz. 15 Yıl içerisinde inanılmaz hizmetler yaptık. Geçtiğimiz her yerde hizmetleri görüyoruz. Türkiye’de ilk defa sivil bir Anayasa var, millet kendi Anayasasını kurumsal hale getirecek.  “ Dedi.

Konuşmaların ardından toplantı sona erdi