MHP’nin hedefi Sakarya’da Birinci parti olmak

MHP Hendek ilçe başkanı Turgut Babaoğlu,Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri Hüdaverdi Bahadır ve Engin Yapıcı ile birlikte Hendek ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya gelen MHP Milletvekili adayı Zihni Açba hedeflerinin birinci parti olmak olduğunu ifade ederek destek istedi.
MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler Hendek’te Dereköy, Kocatöngel, Hacıkışla, Sivritepe mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
Hacıkışla mahallesinde MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve partililer ile masa tenisi oynadı.
Ülkenin geleceği ve bütünlüğü için tek adresin MHP olduğunu ifade ederek gereken tüm çalışmayı yapacaklarını vurgulayan Açba daha sonra Yenimahalle Beştepeler caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Güçlü devlet zengin millet sloganı ile çıktıkları yolda hedeflerinin Sakarya’da MHP’nin birinci parti olacağına inançlarının tam olduğunu ifade etti.
Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdikleri MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba’ya ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.
MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu her gittikleri yerde vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek isteyerek teşekkür etti.