Tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi

Hendek Belediye Meclisi Olağanüstü toplandı.
 
2015 yılı çalışma dönemi olağanüstü gerçekleşen meclis toplantısında 4 madde görüşüldü.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün başkanlığında gerçekleşen olağanüstü toplantıda ilk olarak, Hendek’te yapılacak olan yeni Adalet Sarayı için gerekli görülen 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yetkisinin sadece bu alanla ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi’ne devredilmesinin karara bağlanması oy birliği kabul edildi.

Savcı Kiraz’ın ismi caddeye verilsin

Gündemin ikinci maddesi olan çöp toplama ihalesinin 3 yıl süreli olarak yapılması oy birliği kabul edilirken yine gündemin üçüncü maddesi olan Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın isminin bir caddeye verilmesi ile ilgili İlçe Cumhuriyet Başsavcılığını imar komisyonuna hava edilmesi de oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesi olan Akçayır Mahallesi’ne bağlı olan 7 hanenin Güldibi Mahallesi’ne bağlanma isteği de oy birliği ile komisyona havale edildi.

Tüm maddeler oy birliği ile

Gündem maddeleri ile ilgili tek tek bilgi veren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, meclis üyelerine çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.

MHP Grup Başkanı Hüdaverdi Bahadır, grup olarak Hendekli olan Süleyman Seba’nın isminin ilçe de yapılan Spor Salonu’na verilmesinin önümüzdeki mecliste görüşülmek üzere gündeme alınmasını talep etti.

Başkan Püsküllü, Eylül ayı meclisinde konunun gündeme alınacağını söyledi.