Genel klasman sıralaması ; 1. Hendek Belediyesi Karate Takımı 2. Tatami Spor kulübü Kocaeli,3. Bursa Büyükşehir Belediyesi spor kulübü 

Hendek Belediyesi Karate Takımı 18 sporcu ile katıldığı turnuvada 7 altın 3 gümüş 4 bronz madalya ile turnuvada en çok madalya alan kulüp olarak şampiyon oldu.

Turnuvada; ömer Faruk ateş, öner beden, doğan ateş, ümit atış, irem nur çelik, hülya altun, Miray Turgut 1. Volkan karagöz , emine göçlü, nuğman başaran 2. Ömer Faruk dayıoğlu, buse nemli, Beyza nur iş, Aslıhan aygüneş 3. Olmuşlardır.

Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol güzel bir hazırlık maçı olduğunu ve çalışmalarının karşılığını aldıklarını ifade etti. Ayrıca; kayacık ve açıkyol : ‘ önümüzdeki Türkiye Şampiyonası için güzel bir yansıtma maçı oldu. Eksiklerimizi güzel gördük ve not aldık. Türkiye Şampiyonasına kadar hazırlıklarımızı sürdürüp iyi bir sonuç almayı hedefliyoruz’ dedi.

Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörü nurkan Kayacık Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllüye vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Başarının her geçen gün aratacağını dile getirdi. 

Hendek Belediyesi Başkanı Sayın İrfan Püsküllü; Derece alan veya alamayan sporcularımızı tebrik etti. Karate Antrenörleri Nurkan kayacık ve Soner Açıkyol’ u çalışmalarından ve başarılarından dolayı da  teşekkürlerini iletti.