"17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 08:45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında 13 kahraman personelimiz şehit olmuş, 48 kahraman personelimiz yaralanmıştır. Yaralılar derhal bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Ayrıca menfur saldırıda sivil vatandaşlarımızın da yaralanmış olabileceği değerlendirilmektedir.

SALDIRIYI ŞİDDETLE LANETLİYORUZ…

Ülkemizde huzur, kardeşlik ortamını bozmak için içeriden ve dışarıdan uğraşan pek çok uluslar arası kesim olduğu ortadadır.

Bilindiği gibi dil, din, tarih, kültür ve ülke birliği ahlakta terbiyede örf ve adetlerde ortak duygu ve hedefler, ortak davranışlar milleti oluşturur. Millet ile Vatan ruhla vücut gibidir. Bu bakımdan anayasamızda, ‘’Türkiye Devleti; Ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür’’ hükmü yer almıştır.

Tarihimiz boyunca baktığımızda, gerek içeriden gerekse dışarıdan, hainliklere maruz kalmış Türk milleti hiçbir zaman bunlara boyun eğmemiş aksine destanlar yazarak yükselişini sürdürmüştür.

Bizler Türk milleti olarak üzerimizde oynanan ve oynanmaya çalışılan oyunların ve hainliklerin farkında olup her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve kardeşliğimize ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçmekteyiz.

Ortadoğu’da sesi olan, zalimin karşısında dimdik durarak, İslam ve Müslümanlık üzerinde oynanan oyunları gücümüzün yettiği, sesimizin çıktığı kadar tüm dünyanın yüzüne vurmaktayız.

Bir konuyu buradan çok net belirtmek isteriz ki; Tüm dünyanın hedefi haline gelen, çeşitli oyunlarla yükselişi durdurulmak istenen, milletin birliğine kast  edenler; Başaramayacaksınız.

Ülkemizi bölemeyeceksiniz,  Bu millete boyunduruk vuramayacaksınız 15 temmuz hain darbe girişiminde Türk milleti bunu çok net olarak göstermiş ve söz konusu vatan olduğunda nasıl tek vücut olduğunu dünyaya göstermiş oldu

Hain terör saldırısında şehit olan 13 kahraman askerimize Allahtan rahmet diliyoruz. İnşAllah onlar Peygamber Efendimize (S.A.V) komşu olacaklardır. Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabırlar yaralı personellerimize sivil vatandaşlarımıza Allah tan acil şifalar diliyoruz.

Unutmayalım ki hepimiz askeriz, Mehmetçiğiz korkmuyoruz, Vatanımız için milletimiz için, şehit olmaya hazırız. Ama bu hain terör örgütleri ‘leş’ olarak kalmaya mahkumlar.

Rabbim ülkemizi, vatanımızı, bayrağımızı, ezanlarımızı, güvenlik güçlerimizi ve milletimizi her türlü kazadan ve beladan muhafaza eylesin.

Allah yar ve yardımcımız olsun.