Mevcut Başkan ve aday Mustafa Yücetepe gelen misafirleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlayan genel kurul faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti. 

Yapılan kongre sonucunda Mustafa Yücetepe  ve yönetim kurulu oy birliğiyle seçildi.

Yeni Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yeniden Sakarya Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mustafa Yücetepe, Sakarya'mız da 130 bin ordulu ile genel nüfusun %13'ünü temsil etmekteyiz. kalan nüfusun %87'si ile de kardeş hane ilişkilerimiz çok iyi bir şekilde devam etmekte. 

Sakarya'mız çok renkli nüfusuyla Türkiye'mize örnek bir hemşehri şehrimizdir, biz Ordulular olarak diğer hemşehrilerimiz gibi burada yaşamaktan şeref bulmaktayız, aslen Ordulu olmakla beraber Sakarya artık bizim yuvamız ve sevdamız oldu.130 bin Ordulu hemşehrilerimle birlikte, bu zamana kadar olduğu gibi, bundan böylede İlimiz Sakarya'ya hizmet etmekten şeref'dar olacağız.

Genel kurulumuza iştirak ederek bizleri onurlandıran başta, basınımızın güzide temsilcileri olmak üzere siz değerli hemşehrilerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ederim. dedi

Yönetim kurulu üyelerinin toplu olarak fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Toplantıya Hendek ilçesinden de katılım yoğundu. Hendek Esnaf Oda başkanlığına 2. kes aday olduğunu açıklayan Sabahattin Bedir de katıldı. Avukat Ekrem Bedir ve Hendek Eski Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Öztürk de katıldı.