CHP Hendek Kadın Kolları, Balkon kafeteryada üye ve misafirlerine saat 19.00'da yemekli toplantı düzenledi. Dünya Emekçi Kadınlar Gününü anma etkinliği, kurtuluş savaşımızdan bu güne vatanımız için şehit düşenlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep birlikte söylenmesiyle başladı.

CHP Hendek İlçe başkanı Reyhan AZAK misafirlere hitaben yaptığı konuşmada 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü tarihçesini anlatarak, katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

CHP Hendek İlçe Kadın Kolları başkanı Nevin Kuru ŞEŞEN ülkemizdeki çalışan kadınların sorunlarına değinerek katılımcılara teşekkür etti.
Çalışan kadınların sorunlarının, kadın cinayetlerinin, küçük yaşta evlendirmelerin, çocuklara tacizin son bulması konularını kürsüden anlatan Tülin AYDINLAR'ın konuşması beğeni topladı.

 

CHP parti Meclisi üyesi Ayça TAŞKENT, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan YÜCEER, CHP Sakarya Milletvekili ve grup başkan vekili Engin ÖZKOÇ, CHP İl başkanı Erdoğan ISIR, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Azize ÇEROĞLU ve Sakarya'nın diğer ilçelerinin CHP Başkanlarının ve Kadın Kollarının katıldığı toplantıda milletvekillerinin ülke sorunlarına değindiği konuşmaların ardından bu toplantıyı düzenleyen CHP Hendek İlçe örgütüne teşekkür ettiler.



Zafer KONUK'un sunum ve yönetimini yaptığı, CHP Hendek Kadın Kollarının düzenlediği     8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programı Hülya ÇAKIR, Tamer AKTAŞ ve Ayhan KANAÇ'ın memleket şairlerinden şiirler okumasıyla devam ederken, toplantı 10. yıl ve İzmir marşlarının hep birlikte okunmasıyla son buldu.