Muhtarlarla Muhtarlar Derneği’nde bir araya gelen Başkan İnci, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. Çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren İnci, “ Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Hendek oluşturmak” dedi.

 

“Verdiğimiz sözleri hep tuttuk”

 

Başkan İnci, “Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız” dedi.

 

“Muhtarlar gözümüz, kulağımız”

 

Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyal ortak anlayışı ile baktıklarını söyleyen Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan “Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Kaymakamlık olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlıyoruz”  dedi.

 

Şehrin yönetimine katkı

 

Yapılan toplantının çok verimli olduğunu, birçok sorun dile getirilirken, bunlara anında yine bu toplantıda karşılıklı çözüm önerilerinin de sunulmasının önemini vurgulayan Hendekli muhtarlar  “Kaymakamımız ve başkanımızla el ele,  şehrin yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor” diye konuştular.