Belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında Akpınar Mahallesi KYK Yanında bulunan 600 metrelik yolu iş makineleriyle genişletme çalışmaları yapıyor. Çalışmaları sık sık denetleyen ve yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, belediyece yaptıkları çalışmaların neticesinde bu yolun genişleyerek daha rahat bir kullanım alanına kavuşulacağını belirtti.
 
Başlatılan yol genişletme çalışmalarının bitirilmesinin ardından söz konusu yolda asfalt dökme işlemine geçeceklerini belirten Başkan İrfan Püsküllü, “Çalışmalarımız ihtiyaç görülen her mahallede sürdürülecek. Bu vesile ile çalışmalardan dolayı ekiplerimize yardımcı olan ve duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.  
 
Başkan Püsküllü, vatandaşın nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalıştıklarını ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Hendek Belediyesi olarak ilkelerinin “nerede insan orada hizmet” olduğunu vurgulayan Püsküllü, “Hendek Belediyesi olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz. Fakat yeni büyükşehir yasası ile sınırlarımız devasa bir şekilde büyüdü. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz”dedi.