Örnek uygulamaya devam...
Hendek Belediyesi;  Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsü ve Esentepe Kampüsü arasında ücretsiz servis uygulamasına bu yıl da devam edecek. Hendek Belediyesi tarafından tahsis edilen ücretsiz servisin saatlerini SAÜ Eğitim Fakültesi idaresi belirleyecek.

Eğitim şehri “Hendek”

Geçtiğimiz yıl Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsü’nde bulunan Eğitim Fakültesi ve Hendek Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerin Esentepe Kampüsü’ne ücretsiz gitmeleri için Hendek Belediyesi tarafından uygulanan ücretsiz servis bu yıl da devam edecek.

Ücretsiz servis

Hendek Kampüsü’nde eğitim gören öğrencilerin Esentepe Kampüsü’nde yer alan hizmetlerden (kütüphane gibi) rahatlıkla yararlanmaları için belediyeden servis talep eden öğrencilerin ve fakülte yönetiminin isteğine olumlu yanıt veren Hendek Belediyesi’ne öğrenciler ve öğretim görevlileri teşekkür ettiler.

 “İkinci üniversiteye talibiz”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’te eğitim gören öğrencilerin isteklerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “İlçemize fakülte ve MYO kurulması için çok mücadele ettik. İlçe halkımız da öğrenciyi kucaklayarak kısa sürede uyum sağladı. Hendek, bir eğitim şehridir. Logomuzda bulunan yıldızlardan biri “Eğitim şehri”ni göstermektedir.”dedi.