Adaylar, Hendeklilere balkondan seslendi


Hedefimiz;
Yeni anayasa
Başkanlık sistemi
Çözüm süreci

AK Parti milletvekili adayları, Hendek’te davullu zurnalı coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.  

 

Balkon konuşması
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Ali İnci ve Bilgehan Doğru, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile birlikte Hendek’e geldi. Adaylar, Hendek’e gelişlerinde büyük coşkuyla karşılandılar. Adaylar, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı balkonundan kalabalığı selamladı. İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, adaylara selamlayarak katılanlara teşekkür etti.
 
Bugün nişan, düğün 7 Haziran’da
 
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de adaylara hoş geldiniz diyerek “ Adaylarımızın, ülkemize, ilimize, ilçemize ve Tüm İslam Alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu bizim nişan günümüz, inşallah yedi güzel insanı Ankara’ya gönderip vekil yaparsak, o günde bizim düğünümüz olacak, hepinizi düğünümüze bekliyoruz “ Dedi.
Yeni Türkiye’nin inşası
 
Adaylar tek tek partililere ve Hendeklilere seslendi. İlk olarak Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz söz aldı. Yavuz “ Türkiye çok büyük bir değişimi gerçekleştiriyor. Hep birlikte ilklere yeniliklere imza atılışını gördük. Buna hepimizin katkısı oldu, en fazla da sizlerin oldu. Büyük usta Türkiye’yi gerçekten değiştirdi. Yeni Türkiye’nin inşaası Ankara’ya gitmemizden daha önemli. Vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum “ Dedi.
7-0 için destek
 
Milletvekili Adayı Mustafa İsen de konuşmasında “ Bizleri heyecanla karşıladığınız için teşekkür ediyoruz. Yeni Türkiye’nin kuruluşunda ben ve arkadaşlarım, sizlere ve bizlere düşen rolü anlatarak, 7-0 ı mutlaka yapmalıyız diye destek isteyecektim. Fakat bu kadar heyecanlı bir topluluğu gördükten sonra zaten buna gerek yok, sizler buna zaten bu coşkuyla cevap vermiş görünüyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” Dedi.
 
2023’ü hayal ediyoruz
 
Recep Uncuoğlu, “ Hendek’ten böylesine güçlü bir destek ve güçlü bir heyecan vermiş olmanız,  bizleri 7 Haziran’a kadar yılmadan yorulmadan, AK Parti siyasetini, AK Parti farkını, 2023 hayalini, Yeni Türkiye hayalini, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız, gönül verenlerimiz ile birlikte kapı kapı anlatmaya, her eli sıkmaya ve coşkuyla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler 2023 ü hayal ediyoruz, Yeni Türkiye’nin temellerini atalım istiyoruz, bu davada bunca yıldır emeklerle bu noktaya gelen bu başarı taçlansın istiyoruz. “ Dedi.
Enerjinizi kaybetmeyin
 
Recep Hacıeyüpoğlu konuşmasında “ Hendek’te çok kalabalık, çok heyecanlı ve çok arzulu bir kalabalıkla karşılandık. Sizlerin desteği ile vekil olduğumuzda, tüm Sakarya’nın vekili olacağız. Bugün burada sizlerin verdiği coşkuyla, inşallah önümüzdeki 7 Haziran seçimlerine kadar çok yüksek bir enerji ile çalışacağız. Sizlerde bu enerjinizi kaybetmeyin ve yedi güzel insanı 7 Haziran’da Ankara’ya gönderin “ Dedi.
 
Hendek Ali İnci’yi seviyor,
 
Türkiye’de sevecek
 
Bilgehan Doğru da “ Ali İnci’ye dedim ki, her gittiğiniz yerde ‘Sadece Hendek’te değil her yerde hizmet ettim’ diyerek oy istiyorsunuz. Şimdi Hendek’e gidiyoruz, orada bizleri kaç kişi karşılayacak dedim. Görüyorum ki Ali İnci Hendek’i, Hendek’te Ali İnci’yi seviyor. İnşallah bu coşkuyla Türkiye Ali İnci’yi sevecek ve bizler sizlerle birlikte Sakarya’da 7-0 ı yapacağız inşallah “ Dedi.
 
Türkiye’nin önemli meseleleri var
 
İnci, partililere ve Hendeklilere teşekkür ederek “ Çok uzun bir yoldan geldik, uzun bir yola gidiyoruz. Baktığımız zaman 1989 da başlayan hareketimiz, bugün 2015 seçimlerinde devam ediyor. Yaptığımız hizmetleri, hükümetimizle, başbakanımızla, milletvekillerimizle, sizlerle Hendek’in imkânlarını kullanarak yaptık. Hendek daha modern bir ilçe olma yolunda daha ileriye gidecek. Bu hizmetleri yaparken diğer ilçelerimize de hizmet verdik. Her yerde Hendek Belediyesi’nin izi vardır. Sadece Sakarya’da değil, Van, Bahçeşehir, Diyarbakır, Zonguldak, Alaplı Belediyesi, Armutçuk Belediyesi, Kocaali, Afyon, Rize Güneysu da var. Yalnız Türkiye’de değil, Pakistan’da Hendek Mahallesi, Orta Asya, Azerbaycan, Özbekistan ve Kırgızistan’da görme engelli bilişim sınıfları kurduk. Türkiye’nin önemli meseleleri var, biz vekiller olarak Ankara’ya giderken sizlere yapılacak hizmetlerde sıkıntı yoktur. Bizim meselemiz, Anayasayı değiştirmek, Başkanlık sistemini getirmek ve çözüm süreci en önemli sorunlardan bir tanesidir. Bizler çözüm süreci ile ilgili bu sürece destek veren vekiller olacağız inşallah “ diye konuştu.  
 
Çok önemli bir seçim
 
Son olarak AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç konuştu. Kılıç “ AK Partimiz bir misyon partisidir. AK Partimiz tarihin derinliklerinden gelen bir misyonu temsil eder. Biz bir ekip ve ortak akıl hareketiyiz. Bu seçimlerde ekibimizi yeniledik ve yedi güzel insanla halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Bugün yine bir seçim atmosferinde sizlerin huzurundayız. Bu seçimler Türkiye’deki en zor seçimlerden bir tanesidir. İnşallah seçimlerde 7-0 yapacağız. Başbakanımızın isteği ile adayımız Ali İnci görevinden istifa ettirildi. Türkiye’de iki kişiden birisidir kendisi, Hendek her zaman üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmiştir. Başbakanımıza da siz Hendeklilere güvenerek, 7-0 ı çıkaracağımız sözünü verdim “ Diyerek, destek istedi.  Konuşmaların ardından milletvekili adayları sloganlarla yolcu edildi.