“ Haydi çocuklar bayramlaşmaya “



Hendek Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Çocuk Bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti. Çocuklara bayramlaşma kültürünü aşılamak adına düzenlenen programa, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve çocuklar katıldı.

Nasrettin Hoca eşliğinde eğlence

Hendek Belediyesi önünde düzenlenen çocuk bayramlaşma programına Hendekli çocukların ilgisi yoğun oldu. Çocuklar, Nasrettin Hoca eşliğinde bol bol eğlendiler. Bayram ile ilgili etkinlik yapılan programda, çocuklar yapılan yarışmalar ile eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Çocuklar tek tek, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ile bayramlaştılar. Başkan Püsküllü çocuklara harçlık ve şeker vererek bayramlarını kutladı.

Çocuklarımıza bayramlaşmanın önemini aşılamalıyız

Başkan Püsküllü, çocuklara bayramlaşmanın önemini anlatmak adına böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirterek “ Çocuklarımız bayram kültürünü yaşamalılar. Gelenek göreneklerimizi, dini ve milli bayramlarımızı çocuklarımıza aşılayarak, gelecek nesillere taşımalıyız. Bu güzel bayram gününde anlamlı bir programa evsahipliği yaparak, çocuklarımıza güzel bir bayram günü yaşattık. Çocuklarımız bu etkinlik ile bayramlaşmanın önemini birkez daha anladılar. İnşallah geleceğimiz olan çocuklarımız bayramlarımıza sahip çıkacaklar “ Diyerek, çocuklarla tek tek bayramlaşıp, harçlık ve çocuk şekerleri dağıttı.

Bayramlar hiç bitmesin

Programda, bol bol eğlenen çocuklar bayramın hiç bitmemesini isteyerek, Başkan Püsküllü’ye teşekkür ettiler.