Ğ
Manisa’da düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası Karate Turnuvası için Hendek Belediyesi Karate Takımı minik, yıldız, genç ve büyüklerde tam kadro hazırlıklarını tamamlayarak Manisa’ya gittiler.

Hazırlıklarını tamamlayarak Zafer Bayramı Kupası için Manisa’ya giden Hendek Karate Takımı’nın bir çok turnuva ve şampiyonada olduğu gibi Zafer Kupası Turnuvasına da damga vurması bekleniyor.

Amaçlarının ileride yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi takımın durumunu görmek olduğunu ve rakipleri daha iyi tanımak için güzel bir fırsat olduğunu belirten Antrenör Nurkan Kayacık “Sporcularımız hazırlıklarını tamamladı ve rakiplerini hazır bir şekilde beklemeye koyuldu. Zafer Kupasından da derecelerle döneceğimize inanıyorum. Sporcularım daha öncede olduğu gibi bu turnuvada da bir çok madalya alacaktır. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ’ye,  Kaymakamımız İdris Akbıyık’a, Halk Eğitim Müdürümüz Necati Tan’a  ve ayrıca sporcu velilerimize teşekkür ederim” Dedi.