Püsküllü, “Başarı sizden destek bizden”
Bayraktepe’de buluştular

Hendek Bayan Voleybol Takımı, Antrenörleri İdris Demir ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile Bayraktepe Tesisleri’nde biraraya geldiler. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Öz Orman-İş Sendika Başkanı Adem Öz ve İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli’de hazır bulundu. Sporcular, geçtiğimiz sezon verdiği desteklerden dolayı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Başarı sizden destek bizden

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, bayan voleybolcuların Hendek’in gururu olduğunu söyleyerek, “İlçemizi başarı ile temsil etmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Yeni sezonda rakipleriniz güçlü ama bu sizi korkutmasın. Geçmişte çok daha güçlü rakipleri yendiniz. Biz dün olduğu gibi bugünde sizin yanınızdayız. Başarın sizden destek bizden”dedi.

Spor yaygınlaşacak

Gelecek dönem planlanmasının görüşüldüğü ziyarete AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’de katıldı.

Sporcuları tebrik eden Ali İnci, sporun ruh ve beden sağlığı için önemine dikkat çekerek, “Sportif faaliyetleri yaygınlaştırmak, sağlıklı bir yaşam için temel olan sporu, beden sağlığı yanında ruh sağlığını da destekleyecek bir biçimde yaygınlaştırmak bizim önceliğimizdir”diye konuştu.