Cam sil içip zehirlendi
Hendek’te bir çocuk cam sil içerek zehirlendi. Cam sil içip zehirlenen S.E.K Hendek Hastanesi’nde tedavi oldu. Olaya ilişkin tahkikat evrakı oluşturuldu. 


Alkollü şahıslar kavga ettiler
B.D ve S.D giriştikleri kavgada birbirlerini darp ettiler. Alkolün de etkisiyle kavga etmeye başlayan iki vatandaş kavgada birbirlerini darp etti. Olayla ilgili tahkikat evrakı oluşturuldu.  
Komşsunun hayvanlarından şikayetçi oldu 
Hendek’te bir vatandaş komşularının evcil hayvanlarından rahatsızlık duyarak emniyete gidip şikayette bulundu. N.K ifadesinde, bitişik komşuları olan M.G ve İ.D’ye ait tavuk, horoz ve köpek seslerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. N.K’nin şikayeti dinlendikten sonra konuya ilişkin tahkikat evrakı oluşturuldu.  

Otomobiliyle hayvana çarptı
Çakallık Mahallesi’nde bir kişi otomobiliyle bir büyükbaş hayvana çarparak hayvanın telef olmasına neden oldu. 26 Haziran Perşembe günü saat 22.00 sıralarında O.G kullandığı otomobiliyle F.K’ye ait büyükbaş hayvana çarparak hayvanı telef etti. 


Tartıştıkları kişiyi darp ettiler.

Hendek Yeniköy Mahallesi’nde 29 Haziran Pazar günü bir darp olayı yaşandı. Gece saat 23.10’da M.Y ve A.Y, tartıştıkları H.L’yi darp ettiler.