Moldova’dan misafir var

Moldova'nın Komrat şehri Belediye Başkanı Nikola Dudoglo ve yardımcısı Hendek’i ziyaret etti.

Moldova'nın Komrat Belediye Başkanı Nikola Dudoglo ve yardımcısı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri oldu. Başkan İnci misafirlerini Bayraktepe’de karşıladı.

Kardeş belediye

Başkan Dudoglo, Hendek Belediyesi ve Komrat Belediyesi’nin kardeş belediyeler olduğunu belirterek “ Başkan Ali İnci'nin daveti üzerine Hendek'e birkaç defa geldik. Başkan İnci’nin misafirperverliğin bizleri çok memnun etmişti ve tekrar böylesine güzel karşılanmaktan mutlu olduk. Zaman zaman Hendek’e gelip, Başkan İnci ile birlikte fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hendek, bizim için örnek alınacak çok gelişmiş bir ilçedir. Bizde buradaki başarılı hizmetleri örnek alıp yeni projelere imza atacağız. Kardeş belediyemiz Hendek Belediyesi ile kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum “ Dedi.

Çalışmalarımız Hendek’le sınırlı değil

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ise ilçenin sanayisi, kültür ve eğitim alanında hızlı bir gelişme gösterdiğini belirterek, 'Bu gelişmeyi devam ettirmek için gece gündüz demeden yoğun bir gayretle çalışıyoruz. Çalışmalarımız sadece ilçemizle sınırlı değil, Türk Dünyası’nda da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Sizlerle yaptığımız fikir alışverişiyle yapacağımız ortak projelerle birbirimize katacağımız çok fazla şey olduğuna inanıyorum “ Dedi.

Başkan İnci daha sonra misafirlerine, Bayraktepe, Hendek Kültürevi, Selman Dede Mesire Alanı, Hendek Rasim Paşa Merkez Camii, Hendek Gençlik Merkezi ve Uludere’yi gezdirdi.

Komrat Belediye Başkanı Nikola Dudoglo, Başkan İnci’yi çalışmalarından dolayı tebrik ederek, çeşitli hediyeler sundu.