Tezgel,değerlendirme yaparak teşekkür etti

MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel seçimlerin ardından yazılı açıklama ile değerlendirme yaparak tüm Hendek halkına teşekkür etti.

Tezgel yaptığı yazılı açıklamada ”Saygı değer Hendek’li hemşehrilerim, aziz dava arkadaşlarım 30 Mart yerel seçimleri nedeniyle çıktığımız bu yola, Milliyetçi Hareket Partisi Hendek ilçe teşkilatı olarak seçimlere iki yılı aşkın süredir hazırlandık. En erken adayını açıklayan ve bu yolda kadrosunu oluşturarak siz saygıdeğer Hendek’li vatandaşlarımızın huzuruna çıkan ilk parti biz olduk.

Biz bu kutlu yola çıkarken, bazı çevreler siz seçim kazanamazsınız bırakın kazanmayı 2009 yılında partinizin aldığı oyu dahi yakalayamazsınız dediler. Yine Hendekte mevcut iktidar partisinin ve onun adayının dışında kimse seçim kazanamaz, siz bırakın onunla yarışmayı, yanına bile yaklaşamazsınız diyerek bizlerin moralini bozmaya çalıştılar.Yine bu çevreler kamuoyunu yanlış yönlendirerek, biz %85 oy alacağız siz ikinci parti bile olamazsınız, ancak 3.sırada bu yarışı bitirebilirsiniz, hayal kurmayın diyerek bizi küçümsediler, kale bile almadılar. Biz ise tüm bu olumsuzluklara karşı, Hz.Hüseyin efendimizin bize öğrettiği ; “en büyük cihad, zalimin karşısına geçip; sen "haksızsın" demektir...” düsturuyla yolumuza çıktık.

Yine bizler, hepimizin bildiği hikâyede ki, Hz.İbrahim’in ateşini söndürmek için ağzında su taşıyan karınca misali, ölsek bile en azından zalimlere karşı, safımızı belirleyerek bu yola baş koyduk.

Bu seçim sürecinde tüm teşkilatımda görev alan, çaycısından başkanına kadar herkes çok çaba sarf etti. kimisi parasını, kimisi zamanını, kimisi emeğini, kimisi bilgisini, ama en önemlisi binlerce kişi gönlünü, yüreğini ortaya koydu. seçim çalışmalarımızı gece gündüz, soğuk sıcak demeden yürüttük. gün geçtikçe bizim birliğimizi, beraberliğimizi, samimiyetimizi gören insanlarımız bize akın akın katılmaya başladı.

Hendek’te çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. ak saçlı ninelerimizin, aksakallı dedelerimizin, eli öpülesi analarımızın, bacılarımızın hep güler yüzleriyle karşılandık, dualarıyla uğurlandık.

Belki bugüne kadar hiç bir partinin, bırakın mitingine gelmeyi en ufak bir etkinliğine bile katılmayan fakat “Bu Bizim Turgut, Bu Bizim Evladımız” diyerek soğuk sıcak demeden bizlere sahip çıkarak toplantılarımıza, mitinglerimize gelen o yaşlılarımız, büyüklerimiz, kardeşlerimiz sayesinde sonunda seçim gününe geldik. Artık herkes şunu çok iyi biliyordu ki, seçimi ezici bir çoğunlukla her hangi bir parti kazanamayacaktı. kim kazanırsa kazansın fark öyle birilerinin dediği gibi %85 olmayacaktı. sonuçta zaten bu şekilde tecelli etti. Hendek’te oy kullanan yaklaşık 47 bin seçmenin, 20 Bini aşkın MHP’ye, Bizim Turgut’a oy verdi. Bizler biliyorduk ki, partili, partisiz Hendek’te yaşayan 20 bini aşkın insanımızın sadece oylarını almadık, aynı zamanda onların sevgilerini, dualarını da aldık. Ayrıca bu seçimde bize oy vermeyen ancak gönlü bizimle olan binlerce vatandaşımızın kalbini, yüreğini kazandık.

Bunun bir seçim olduğunu, kazananında kaybedeninde olacağını en baştan beri zaten biliyorduk. ama bizler bu dönem hendekte efsaneleri yıktık. mevcut belediye başkanının izni olmadan hayal bile kurmanın mümkün olamayacağı anlayışını çok şükür milletimiz sayesinde yok ettik.

Yaptığımız tüm seçim çalışmalarında, ürettiğimiz projelerde takip eden değil, hep takip edilen olduk. Tabi bizler inancımız gereği şunu da çok iyi biliyorduk ki ” eğer yolun İbrahim’in yoluysa, varışın ateş değil gül bahçesi ” olacağının zaten farkındaydık.

Çok şükür ki milletimizde bu seçim kampanyasında yüzümüzü kara çıkarmayarak bizlere büyük bir ilgi gösterdi. Sonuçta MHP Hendek’te seçimi %44 oy alarak ikinci sırada bitirdi. Belki belediye başkanlığını kazanamadık ama mücadelemizi son ana kadar sürdürdük. Çünkü bizler, “mücadele edenlerin her zaman kazanamayacağını, ama kazananların her zaman mücadele edenler” olduğu gerçeğiyle yetiştirildik. Tüm bu gerçekler ışığında, bizler MHP Hendek teşkilatı olarak;

30 mart yerel seçimlerinde partimizden belediye başkanı adayı olan, kardeşimiz Turgut Babaoğlu ve bu seçimlerde her zaman yanında olan sevgili eşine,

Seçimlerde bize maddi ve manevi olarak destek olan, teşkilatımızın en alt kademesinden başlayarak en üst düzey yöneticilerimize kadar tüm dava arkadaşlarımıza, hendek ülkü ocaklarımıza ve tüm sivil toplum örgütlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Yine bu seçimlerde, bizlere oylarını veren aziz hendekli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Cenab-ı Allah hepsinden tek tek razı olsun.

Seçim kampanyası süresince bilmeden kırdığımız, üzdüğümüz birisi ya da birileri varsa onlardan da teşkilatım adına özür diliyor haklarını helal etmelerini istiyorum.

Evet, bir seçim bitti, ama biz teşkilat olarak her zaman olduğu gibi dim dik ayakta durmaya devam edeceğiz. Hendek’li vatandaşlarımız bundan böyle şunu çok iyi bilsinler ki, onların sevinçleri bizim sevincimiz, onların üzüntüleri bizim üzüntümüz olacaktır. Kimse kimseden korkmasın, çekinmesin. Biz Hendek’te var oldukça her zaman ve zeminde onların haklarını milletimizden aldığımız bu destekle sonuna kadar savunacağız. Artık Hendek eski Hendek değil.Milletimiz bu seçimlerde ben buradayım diyerek iradesine ipotek koymak isteyenlere, herkes haddini bilsin mesajını açıkça verdi. vatandaşlarımıza, gösterdikleri bu demokratik olgunluktan dolayı teşkilatım adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Önümüzdeki dönemde teşkilat olarak bu seçimlerin sonucunda gerekli dersleri çıkartarak, zayıf olan noktalarımızı belirleyip onları güçlendireceğiz.Güçlü olan noktalarımızı da daha da çok pekiştireceğiz. bizler teşkilat olarak, önümüzdeki seçimlere yeniden hazırlanarak, hedefimize varmak için yılmadan, yıkılmadan çalışmaya devam edeceğiz. bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. çünkü bizler inadımızdan değil, inandığımız için ülkücüyüz, dava adamıyız. Son olarak, Hendek Belediye Meclis Üyeliğini kazanan Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyelerimizi, Tüm Muhtarlarımızı ve Seçimi kazanan Belediye Başkanını tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz. Hendek’te yaşayan tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunar bize verdikleri destekten dolayı herkese ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ederiz.

ATİLLA TEZGEL MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ HENDEK İLÇE BAŞKANI #160;