Hendek Belediyesi, iftar davetlerine başlıyor. Her yıl mahalle iftarlarından çocuk iftarlarına, muhtarlardan esnaflara kadar çeşitli iftar programları ile Ramazan ruhunu yaşatmaya çalışan Hendek Belediyesi bu yıl iftar programlarına yenisini ekleyerek köylerde iftar programları düzenleyecek.

“Çocuk iftarı”

Yıllardır düzenlediği “Çocuk iftarı” ile Ramazan’a farklı bir tat kazandıran Hendek Belediyesi bu yıl köylerde iftar programları ile Ramazan coşkusunu köylere taşıyacak.

Müslümanların iftar sofralarında sadece ekmeklerini, pidelerini, zeytinlerini, hurmalarını değil, kardeşliklerini de bölüştüklerini kaydeden İnci, Ramazan ayının bu yıl da her türlü güzelliğiyle kendisini gösterdiğini söyledi.

İftar sofraları

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'ı bu yıl da Hendek’te en güzel şekliyle karşılamaya çalıştıklarını belirten Başkan İnci, binlerce kişiyle aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunun hazzını yaşayacaklarını söyledi. İnci, iftar sofralarını bu yıl köylere taşıyacaklarını belirterek, köy meydanlarının renkleneceğini ifade etti.