Hendek Belediyesi sanat ve meslek eğitim kursları düzenliyor. Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından alınan başvurular için SAÜ Hendek Eğitim Fakültesinde stand açıldı.

Hendek Belediyesi’nin başlattığı Meslek Eğitim Kurslarında, HAT,TEZHİP, BAĞLAMA, TİYATRO, GİTAR, KEMAN,NEY,DİKSİYON,İNGİLİZCE ve BİLGİSAYAR kursları yer alıyor.

10-30 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan başvuru süresince Meslek Eğitim Kurslarına katılmak isteyenler,Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve başvuru formu doldurmaları yeterli.
 
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, mesleki eğitim ile ilgili 2009 yılında 700 m2’lik bir birim kurduklarını sanat kursları için de 350 m2’lik bir merkez oluşturduklarını belirterek sosyal faaliyetlerin insan hayatı için önemine değindi.


Başkan İnci, “Bu kursları açarken amacımız insanlarımızın kişisel birikimlerini yükseltmek, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, sosyal bir aktivite ile zamanlarını geçirmelerini sağlayarak sosyal hayatlarına katkıda bulunmaktır. Uzman hocalarımızın vereceği kurslara tüm halkımız ve üniversite öğrencilerimiz katılabilirler.”dedi.
 
Hendek Belediyesi hem ilçe halkının hem de SAÜ öğrencilerine yönelik düzenlediği sanat ve meslek eğitim kursları için açılan stantların yanı sıra Hendek Belediyesi Rasim Paşa Kültür Merkezi üstünde bulunan Basın ve Halkla ilişkiler biriminden Başvuru kayıt belgesi ve bilgi alabilecekler.
Hendek Belediyesi ayrıca Eğitim Fakültesinde açtığı stantlarda Kapalı Yüzme Havuzu için ön kayıt formuda alıyor.