Hendek Belediyesi Öğretmenleri Ağırladı

Programda, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, öğretmenlere karanfil dağıtarak Öğretmenler Gününü kutladı.
Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler günü programına 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve öğretmenler katıldı.

Öğretmenlik bir sanattır

Programda, Mustafa Fındık öğretmenler adına bir konuşma yaptı. Fındık konuşmasında “  Ali İnci Vekilimiz, belediye başkanlığı döneminde biz öğretmenleri her yıl geleneksel olarak öğretmenler gününde biraraya getiriyordu. Şimdi de İrfan Başkanımız bu geleneği sürdürüyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Öğretmenlik bir sanattır, insan ruhunu eğiten, şekillendiren, insanı insan yapan bir sanat adamıdır öğretmen. Gönlü sevgi ile dolu bir öğretmenin elinde yetişen öğrenci istenilen şekilde yetişir “ Dedi.

Cehaletle mücadele ediyoruz

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan  “Sizlerle beraber omuz omuza bir mücadele veriyoruz. Cehaletle mücadele ediyoruz. Bu kutlu bir mücadeledir. Sizler olmadan bu başarı sağlanmaz. Bu mücadelede bizleri her zaman destekleyen başta 25. Dönem Milletvekilimiz Ali İnci, Kaymakamımız İdris Akbıyık, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz “ Dedi.

Öğretmen yarını birgün önceden yaşayan kişi olmalıdır

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ Hiçbir menfaat beklemeksizin, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Hendek’te sizlerle birlikte eğitimin kalitesini daha da yükselteceğiz ve bu konuda belediye olarak bizler üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız. Sizler kendinizi her zaman yenilemek zorundasınız. Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyorsunuz. Öğretmen yarını birgün önceden yaşayan kişi olmalıdır. Siz kendinizi geleceğe hazırlayamazsanız, çocuklarımızı da hazırlayamazsınız. Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken hayatını kaybeden tüm eğitim neferlerimizi saygı minnet ve rahmetle anarken, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum”  Dedi.

2013 yılında hedeflere baktığımız zaman Türkiye’nin ilk on ülke arasına girmesinde öğretmenlerin büyük katkısı olacaktır

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, kendisin eski bir eğitimci olduğunu belirterek “ Öğretmen olduğumda ilk yaptığım iş, öğretmenlerimiz ile iletişimi çok iyi şekilde tuttum. Belediye Başkanlığımda ilk işim öğretmenevi yapmak oldu. Onlarla her zaman beraber olduk. Gecelere kadar Hendek için Hendek halkı için çalışmalar yaptık. İnsanlığa mutluluk veren her gelişimi yapan bizim çocuklarımız olacak. Onları hep birlikte bizler yetiştireceğiz. 2013 yılında hedeflere baktığımız zaman Türkiye’nin ilk on ülke arasına girmesinde öğretmenlerin büyük katkısı olacaktır. Bunu hep birlikte çok rahatlıkla başarabiliriz. Sizlere vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getireceğiz. Belediye Başkanımız ile birlikte bu konuda çalışacağız. Biz her zaman sizlerin yanındayız “ Diyerek, Öğretmenler Gününü kutladı.

İnci konuşmasının sonunda bir öğrencisi tarafından gönderilen mesajı okudu.