Hendek Belediyesi, resmi internet sitesini, vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonksiyonel olarak yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

 Hendek’e yeni yüz

Vergi ve harçların ödenmesinden, Hendek’teki çalışmaların günlük bilgilerine, kent rehberinden, günlük yaşam için önemli bilgilere, cenaze ve defin işlemlerinden nikah işlenmelerine, belediye yayınlarından haberlere ve duyurulara kadar, şehir hayatına ilişkin her türlü bilginin yer aldığı sitede, Hendek Belediyesi’ne dair istenilen her konuya ulaşılabiliyor. 
Modern tasarım

Vatandaşlarla sanal alemde buluşan Hendek Belediyesi’nin teknolojik alanlarda yaptığı yenilikler ve değişim rüzgarı, resmi internet sitesine de yansıdı. Belediye, internet sitesinin içeriğini ve tasarımını değiştirip yenilerken, modern tasarımında; haberler, ihale duyuruları, günlük duyurular, hava durumu, kültür ve sanat etkinlikleri, nöbetçi eczaneler, hizmet birimleri ve bilgi edinme sayfalarına kolay erişim sağlanıyor. 
Güvenli ödeme

   Güvenliğin üst seviyede tutulduğu web sitesinde kent sakinleri, vergi ve harçlarını da online ödeyebiliyor. Bu sistem sayesinde vatandaşlara kuruma olan borcunu anlık görüp, kredi kartı ile web üzerinden ödeme kolaylığı sağlanıyor. Ziyaretçiler, kentsel dönüşüm projelerini, caddeleri, kamuya ait binaları, parkları, hastaneleri, gezilecek yerleri, belediyenin tamamladığı ve devam eden projeleri de web sayfasında görebiliyorlar.
e-Belediye
 
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, e-belediyecilik çalışmaları kapsamında internet sayfasında değişiklik yaptıklarını belirterek, “Yeni web sayfamız, vatandaşlarımızın Hendek hakkında her bilgiye kolaylıkla erişebilmesi için tasarlandı. Sitemizin görselliği arttı ve dinamik bir yapıya kavuştu. Hendekliler, Hendek’e dair her şeyi, sürekli güncellenen sayfamızdan ulaşabilecekler” dedi.