Hendek Belediyesi’nin Muammer Sencer Caddesi Belediye binası karşısında açık havada  İlçe Esnafına verdiği iftar yemeğine Belediye Başkanı Ali İnci, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Hendek Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demir, Berberler Odası Başkanı Vahdet Çilek, Belediye Meclis üyeleri,Esnaflar ve aileleri katıldı.
Hendek Belediyesinin verdiği iftar sonrası İsmail Çakıllı dua etti.
Allah birlikteliğimizi bozmasın


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci iftar sonrası “Böyle güzel akşamda iftarda bir araya geldik. Davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bugünlerde acımız büyük. Şehit olan kardeşlerimiz var. Biz şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar,aileleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Devletimizin başı sağ olsun. Ülkemizin Birliğini beraberliğini bozmaya çalışanlara ALLAH fırsat vermesin. Biz Hendek’te bir bütün, birlik ve beraberlik, kardeşlik içerisindeyiz. Allah Birlikteliğimizi bozmasın. Allah nice Ramazanlara birlikte ulaşmayı nasip etsin” dedi.
SESOB Başkanı Hasan Alişan ise davetinden dolayı Belediye Başkanı Ali İnci’ye çok teşekkür ederek, bu tür etkinlikler de bir araya gelmek dilekleri ile herkesin Ramazan bayramını şimdiden kutladığını söyledi.