İnci “ Halkımız bize olan güvenini sandıkta bir kez daha gösterdi “

30 Mart 2014 yerel seçimlerde dördüncü kez Hendek Belediye Başkanlığı'na seçilen, Başkan Ali İnci mazbatasını aldı.

Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giden Başkan İnci mazbatasını, İlçe Seçim Kurulu Hakimi Umut Başol’un elinden aldı.

İlçemizin daha da kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve belediye meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na gelen Başkan İnci, mazbata töreninde yaptığı konuşmasında " Güzel bir seçim süreci geçirdik. Önemli olan ilçemizin rahata kavuşmasıdır. Bizler bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu dördüncü mazbata alışım. Halkımız bize olan güvenini sandıkta bir kez daha gösterdi. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için yeni belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla ilçemizin daha da kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" Dedi. Meclis üyeleri mazbatasını aldı

Konuşmanın ardından İlçe Seçim Kurulu Hakimi Umut Başol Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye mazbatasını vererek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan İnci’nin mazbatasını almasından sonra Hendek Belediye Meclisinde önümüzdeki beş yıllık dönem içersinde görev yapacak olan 16 AK Parti Meclis Üyesi sırayla mazbatalarını, İlçe Seçim Kurulu Hakimi Başol’un elinden aldı.