“Geleceğin anneleri Tarihin Yazıldığı Topraklarda”

Ağrı Müftülüğü’nün, "Geleceğin Anneleri Tarihin Yazıldığı Topraklarda" Projesi kapsamında İstanbul ve Çanakkale gezisine çıkan grup Hendek Belediyesi’nin misafiri oldular.

Ağrı Müftülüğü, "Geleceğin Anneleri Tarihin Yazıldığı Topraklarda" Projesi kapsamında İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenledi. SODES kapsamında gerçekleştirilen "Geleceğin Anneleri Tarihin Yazıldığı Topraklarda" Projesi çerçevesinde, 180 kişiden oluşan bir heyet İstanbul ve Çanakkale'ye otobüslerle gönderildi. Daha önce Hendek Müftülüğü yapan Ağrı İl Müftüsü İzani Turan’ın organize ettiği proje kapsamında 180 kişiden oluşan Hendek Belediyesi’nin misafiri oldular.

Ağrı’dan gelen misafirlerle Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri’nde kahvaltıda biraya gelen Başkan İnci, bu tür gidiş gelişlerin aradaki bağı daha da güçlendireceğini belirterek, “Sizleri burada misafir etmekten mutluyuz. İnşallah ilçemizden güzel duygularla ayrılırsınız. İzani Turan hocamız farklı yapısıyla ilçemizde güzel duygular bıraktı. Ağrı’da da aynı çalışmaları yaptığını görüyoruz. Ağrı ve Hendek arasında artık bir köprü oluştu. Bizlerde Ağrı’ya geleceğiz.”dedi. Geziye katılanlar, 6 gün boyunca İstanbul ve Çanakkale'de bulunan müze ve tarihi yerleri rehber eşliğinde gezecek.